Home » , , , , » Serangan Malware Sudah Pulih

Serangan Malware Sudah Pulih

Friday, November 18, 2011

Salam semua..Pertama sekali mijie ingin ingin maaf kepada semua blogger yang turut terkena serangan malware yang berpunca daripada blog mijie.

Mijie juga minta sebab lambat ambik tindakan dalam kes ini. Maklumlah busy sikit minggu lepas. Hari ini sempat godek2 dan buat sementara waktu. Mijie tukar kepada template yang standard terlebih dahulu sambil mengodek@mencari code malware pada template lama.

Ok. Sekarang blog Mijie dah bebas dari Malware..Yeahh..:)

(update latest @ 10:15)
Ok..Template asal dapat dikembalikan semula. Malware telah dibuang..Alhamdulillah. Semuanya selamat..;)

6 dah komen:

ecadwinkyasha 11/18/2011 12:24 PM  

template ne nmpk profesional :)

Mijie 11/18/2011 12:25 PM  

Thanks ecadwinkyasha..Template standard je nie.:)

zulkbo 11/18/2011 11:46 PM  

salam..
memang dugaan tu Mijie..
alhamdlillah..berjaya
di atasi juga..selamat
lembali berblogging

Mijie 11/18/2011 11:57 PM  

@zulkbo

Wsalam..
A'ah mmg dugaan Zulkbo..
Sbar jelah...Lama jgk kan malware dul melekat kt blog mijie..hehe..

pape pun thanks Zulkbo sbb sentiasa sentiasa bg sokongan kt mijie ni..:)

✿Ummi Myra✿ 11/21/2011 10:14 PM  

saya lah org yg telah dijangkiti oleh pak cik mijie ni uhuhu,,,skrg dah tak berpenyakit kan hihihi

Mijie 1/05/2012 11:28 PM  

@✿Ummi Myra✿

Hehe..yeke MYra...Emm maaf yer..a'ah skrg dah ok dah semua nya...;)

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.