Home » , , , , » Tempahan Kek Lapis Tutup pada malam esok

Tempahan Kek Lapis Tutup pada malam esok

Sunday, August 14, 2011



Assalamualaikum w.b.t. Kepada sesiapa yang ingin membuat tempahan Kek Lapis Sarawak, tempahan masih dibuka sehingga malam esok.. So, cepat-cepat lah buat tempahan yer. Harga paling murah ni dan termasuk kos penghantaran. Untuk tengok katalog sila lawati http://warnawarnikeklapis.blogspot.com


5 dah komen:

zulkbo 8/15/2011 10:49 PM  

salam..
wahh laku perniagaan..
alhamdulillah..rezeki
bertambah nih..

Mijie 8/16/2011 11:14 PM  

@zulkbo

Wsalam..
A'ah..alhamdulillah bolehlah..
rezeki bulan Ramadhan..
;)

siti 8/22/2011 2:02 PM  

wah2 mijie dah buat bisnes ya sekarag..moga maju jaya ek..

qamarguyz 8/23/2011 5:06 PM  

salam ziarah..
alhamdulillah, tahun ni ada rezeki kek lapis sarawak dari kiriman rakan blogger =)

Nyway minta jasa baik & sokongan sikit boleh tak br0? Lawati link di bawah & vote di bahagian poll & comment (cari responses ke-36) untuk laman qamarguyz.blogspot.com - Aksara Cinta Ilahi.. ‘Tinta hamba..menuju Yang Esa’..thanz yer =)

qamarguyz 8/23/2011 5:07 PM  

ini linknya..huhu..
tertinggal plk

http://komuniti.2dayblogger.com/undian-tagline-blog-terbaik-2011/

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.