Home » , , , » Jalan-Jalan Mesra Mall

Jalan-Jalan Mesra Mall

Sunday, July 10, 2011

Salam.. Terasa pulak nak post entry ni walaupun dah lama. Dah 2 hari kelewatan. Hehehe..Mijie g jalan-jalan Mesra Mall pada hari Jumaat lepas. Orang ajak, g jelah kan.. Sape yang ajak tu??. Tu rahsia.. hehe..

emm.. Pergi sana ingat dapat jugak tengok Transformers - Dark of the Moon 3D tapi tut tut semua tiket dah habis lah. SOLD OUT. Yang masih ada hanya pada waktu malam. Malas ar pulak nak tunggu sampai malam. Nanti mesti balik lewat. Tak nak lah balik lewat2. Mijie kan budak baik. Opss perasan kejap..hihi.. :p




So, pusing-pusing MM jelah. Emm boring jugak. Tak ade pape pun yang menarik sebenarnya. Nak shopping pun malas jugak. Opps bukan malas tapi tak ade pape nak beli. Semua bekalah dah mencukupi. Tidak elok membazir kan kan. Emmm.. So pusing-pusing jelah. 

Emm. sedih-sedih tak dapat tengok transformer.. Tapi xpelah tengok kat rumah jelah. Tutup lampu dan pasang speaker kuat-kuat. Macam tengok kat wayang jugak kan..haha..

3 dah komen:

zulkbo 7/11/2011 10:47 AM  

salam..
ermm..
Mesra Mall
kat mana tu erk?
saya tak sampai
lagi..
:D

Mijie 7/11/2011 11:30 PM  

@zulkbo

Wslam.
Emm Mesra Mall tu dekat Kertih, Kemaman, Terengganu.

Nanti time zul datang terengganu singgah lah ek..:)

saya_arief 7/15/2011 9:09 PM  

lame sudah x pegi mesra mall.
:D

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.