Home » , , , » Update PageRank - Yeahh dah PR4

Update PageRank - Yeahh dah PR4

Tuesday, June 28, 2011

Salam semua..apa kabar?..Harap-harap sihat yer..Sebentar tadi lawat blog Denaihati, ada entry pasal update Page Ranking. So, mijie pun nak check jugak lah samada naik atau turun.. Sebelum ni PR2. Alhamdulillah, lepas check, naik jugak 2 lagi, so sekarang dah PR4. Yeaahaha.. Bestnya.



Pertama sekali, mijie ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang sudi melawat blog mijie yang tidak seberapa ni. Alhamdulillah tak terhingga. Sokongan anda semua amat-amat berharga. Tanpa korang semua, mijie tak akan sampai ke tahap ini. Cewah macam pemenang Maharaja Lawak pulak..haha

Mijie pun tak percaya PR4 tapi bila check banyak kali, confirm tak salah. Mijie percaya ramai lagi blogger lain yang turut naik page ranking mereka dan yang jatuh harap bersabar yer.. Jangan cepat berputus asa. Page Ranking bukan menjadi ukuran kualiti sesebuah blog tapi setiap entry yang berguna itulah adalah menjadi penentu untuk menaikkan blog di persada dunia..hehe..

Untuk check PR anda. Klik sini

5 dah komen:

zulkbo 6/28/2011 12:39 AM  

salam Mijie..
tabikkk dulu..
dalam tak selalu updated
pun dapat PR-4..saya kagum
:)

Mijie 6/28/2011 8:45 AM  

@zulkbo

Wsalam bro zulkbo..
terima kasih zul..Mijie pn tak sangka jgk..emm xpe rezeki mijie tu..:)

Terima kasih banyak2 zul kerana sudi dtg blog mijie nie..

FaKArePa!n 6/28/2011 11:17 PM  

hebak..hebak.. tahniah2.. haha

Amoi MiyaSya 7/01/2011 6:51 PM  

tah bape la rank blog kiter . hahah

kiesya 7/03/2011 3:43 PM  

hai..nice blog! Feel free to follow..mekaseh =)

http://www.duniakiesya.blogspot.com

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.