Home » , » Rindu mijie tak??. Rindu mijie tak??

Rindu mijie tak??. Rindu mijie tak??

Tuesday, May 17, 2011

Salam kawan2 semua.. Rindu mijie tak??..Rindu mijie tak?..TAK!!..Emm tak apelah, bukannye blogger popular kan..Sape nak rindu..Emm..Dah hampir sebulan mijie tak update blog nie. Bukan kerana busy, bukan juga malas, bukan kerana tak ada idea dan bukan-bukan. Mungkin juga kerana tiada mood untuk berblog dan mungkin juga suasana di rumah ni berbeza dengan duk di Bangi hari tu yang tiap-tiap hari mesti ada update terbaru.


Betul kate sis Dahlia, kalau dah lama tak update blog, mesti kekok untuk kembali menulis dan idea pun dah beku. Info-info terbaru pun lambat sampai dan lebih malang tak tahu langsung..Huh. Kesian kan.. Apa lah nasib diriku yang malang oh tuhan. Mungkin kah aku perlu bersara dari dunia blogger?..Oh Tidak tidak. Tidak mungkin,. Aku sangat merindui saat menjadi blogger tegar dulu.

Ya Allah berikan kembali kekuatan dan semangat ku untuk menulis kembali blog yang tak seberapa ni untuk berkongsi segala yang baik.  ;)

16 dah komen:

Cahaya Kehidupan 5/17/2011 4:53 PM  

Assalammualaikum mijie,

hai mijie...tu la rindu zaman dulu,zaman dimana semua suka berblogwalking,jalan sama2 kat dunia maya...hehe

takpe la mijie,take ur time ...=]

iniAKU 5/17/2011 5:17 PM  

haha.tu la mijie.lame x nmpak. kosong je nengok.

Bibi 5/17/2011 8:28 PM  

usah putus asa..sempat lagi tulis tu...sibuk datin kut ya haa3...apapun blogin ttg tutorial akak sukee..buatlah...

Mijie 5/17/2011 10:30 PM  

@Cahaya Kehidupan

Waalaikumusalam sis.

a'ah.. tu r..rindu kan zaman ari tu..same2 berblogwalking..mcm 1 keluarga plk berjalan2..:)

Emm ok sis..thanks..:)

Mijie 5/17/2011 10:37 PM  

@iniAKU

haha..tu lah iniAKU. xde mood larh..minta mood sikit..hehe..:)

Mijie 5/17/2011 10:41 PM  

@Bibi

sibuk dating??..x kot.bknnye dating hari2..hehe..

ok insyaAllah..nnt mijie buat lagi tutorial ek..:)

azie 5/17/2011 11:26 PM  

tu la rindu zaman dulu2 hehe

dhiera 5/18/2011 4:34 PM  

akhirnya ada juga entri~memang dah lama sunyi pun..btw, dah amek kereta blom?

Norhayati Rostam 5/18/2011 9:13 PM  

'Bukan juga malas'??
Erm..tak caye..
:D

Mijie 5/25/2011 12:35 PM  

@azie

a'ah rindu kan..azie skrg nampak mcm aktif balik je..hehe..:)

Mijie 5/25/2011 12:36 PM  

@dhiera

bkn sunyi tapi menyepi..hehe..

emm...mijie dah ambik dah. saga FL..:)

igt lg dhiera ek..:)

Mijie 5/25/2011 12:37 PM  

@Norhayati Rostam

emm yati tak caye ke?..mijie pun tak caye jgk ..hehe..;p

cik aiskrimmj 5/27/2011 5:59 PM  

hey mijie...wau...sngguh lama...aku sdah tidak mbuka page kamu(loghat indon)..huhu....=)

Mijie 5/28/2011 2:00 PM  

@cik aiskrimmj

hey cik aiskrimmj. tu r..lama btul lah x nmpk kamu.pekabar yer?..

ASSOYFINGER67 6/07/2011 8:42 PM  

Rindu,rindu,rindu..kite kawan baik maaa...(nada:may may watak dalam upin ipin)..rinduler sahabat tapi dah tak kuat nak bw dah huhu!

Mijie 6/17/2011 3:16 PM  

@ASSOYFINGER67

hehe..minat jgk watak may may ek..hehe..mijie pun rindu kt assoy jgk..xpe walaupun jarng melawat tapi dirumu ttp ku ingati..cewah2..:)

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.