Home » , , , » MiJiE BLoG dah PR2??..

MiJiE BLoG dah PR2??..

Monday, January 24, 2011

Salam semua. MiJiE BLoG dah meningkat PR2??..Betul ke??..Ini lah yang ada dalam fikiran mijie bila member blogger mijie, matdin yang beritahu yang blog mijie nie yang dah ranking ke-2 yang dalam Google PageRanking. Tengah-tengah blogwalking pun ramai blogger yang update pasal ni, tapi malas pulak nak check sebab tak sangka ada perubahan.


Alhamdulillah dah ranking ke- 2. Firstly, mijie ingin berterima kasih kepada korang semua kerana sudi singgah di MiJiE BLoG ni. Tanpa korang semua tiada lah MiJiE BLoG dan PR tak akan naik sampai macam ni. Harap-harap dapat memberi manfaat yer. Dan amat berterima kasih pada matdin atas mengambil berat pasal MiJiE BLoG ni.

Ini akan memberikan mijie lebih bersemangat untuk berblog walaupun masa sekarang tidak mengizinkan untuk selalu update blog. Banyak lagi kerja yang perlu diselesaikan segera. Maybe ini kebiasaan para pekerja di awal tahun kan. Berkemungkinan juga mijie belum dapat nak manage masa yang ade nie..hehe. Mijie ingin mohon maaf jika tak sempat untuk balas semua jejak dan komen korang yer. Harap dimaafi dear...hehe..  Insyaallah ada masa lapang mijie akan datang.. Tunggguuuuuuu... ;)

Notakaki :: Macamana nak manage masa dengan sebaik-baik nye yer?..Ada cadangan tak?.. Sekarang pun tengah manage 2 blog sekaligus. Hehe

21 dah komen:

Woofer Storm 1/24/2011 10:20 PM  

congrat..rjin ye smpai ada dua blog ni.heeee

Yastro 1/24/2011 11:12 PM  

Cayalah Mijie...Tahniah dari yas.

matdin 1/24/2011 11:14 PM  

sebenarnya matdin bukan check pr blog mijie.. tapi matdin ada install plugin kat mozilla ni yang ada paparkan pr semua blog yg matdin lawati tu jer hehe.. sebab yang matdin tahu dulu pr blog mijie 0 hehe..

NuSaNa NoSa 91 1/24/2011 11:59 PM  

perghhh~ hebatnya.. tahniah mijie~~ ^_^

iza 1/25/2011 4:06 PM  

Salam...
Tahniah..
ada perubahan tu..

KHAIRUNNIESA 1/25/2011 4:42 PM  

wahhh..tahniah mijie..ptut la lme xde entry baru ..tnggu gak..bz ek...(^^,)

Norhayati Rostam 1/25/2011 10:44 PM  

Mijie!!!
Huwaaa..
Lamanya tak sembang.
huhu.
Owh..haahla.
Betul cakap Mat Din.
Mijie tak install plug in tu ke.
Btw, tahniah dah sampai dua.
fuh, hebat2.
bangga kawe.
wahaha.

Norhayati Rostam 1/25/2011 10:47 PM  

Hah, blog apa lagi satu?
Blog tu ke yang menyebabkan anda terlalu sibuk?

Mijie 1/25/2011 11:16 PM  

@Woofer Storm

Eh xde r rajin mn pon..lgpun 1 lagi blog bisnes. So, mdh sikit nk manage tu, cuma perlu promosi je..gigi

Mijie 1/25/2011 11:17 PM  

@Yastro

ok..thanks yer yas..;)

Mijie 1/25/2011 11:18 PM  

@matdin

oo..alamak..lupa plk..dulu pun mijie install gak plugin tu, tp skrg lupa plk nk install blik..hehe., kn sng ad plugin tu kan..

Mijie 1/25/2011 11:19 PM  

@NuSaNa NoSa 91

eh xde ar hebat mn pon..biasa2 jelah..papepun terima kasih yer..:)

Mijie 1/25/2011 11:20 PM  

@iza

wslam..a'ah..alhamdulillah..ade perubahan sikit..rezeki2..;)

Mijie 1/25/2011 11:22 PM  

@KHAIRUNNIESA

eh tggu entry mijie ke?..terharu nye..thanks yer khairunniesa..skrg dah ade entry kan..;)

Mijie 1/25/2011 11:25 PM  

@Norhayati Rostam

a'ah hayati..lama btul x sembang kan..yati pun bz gak skrg kan..

a'ah mijie lupa lah pasal plugin tu..dulu mmg pnh install tp skrg lupa plk nk install..hehe

emm satu lagi blog bisnes, so yg tu x perlu risau pasal entry pun, cuma kene promote je.. ni sibuk pasal kerja lah..biasa lah kan..

Norhayati Rostam 1/25/2011 11:29 PM  

@Mijie
Huhu.
Boleh tahan la.
Berapa ari tak tdo.
haha.
Kalau dah pasal kerja, bila lagi nak free nye.

Mijie 1/25/2011 11:54 PM  

@Norhayati Rostam

eh xde r sampai x tido..tido tu kan baik utk kesihatan...hehe..

emm free??..emm xtau ah bila tu..tggu jd BOSS r..hihi

Norhayati Rostam 1/25/2011 11:56 PM  

@Mijie
Huhu.
Tapi Yati yang tak tido.
Hurm..nak tunggu Mijie jadi bos tu yang tak tau tu.

Siti Safiyyah 1/27/2011 10:09 AM  

tahniah mijie..dah naik PR2..hehe, saya baru naik ke PR1..alhamdulillah kan? ;)

eh baru tau mijie ada 2 blog..taknak promot skali ke blog tu? ;p

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.