Home » , , » Jom masak-masak

Jom masak-masak

Sunday, January 9, 2011

Salam.. Ok hari ini mijie nak ajak korang belajar masak-masak dengan mijie ek. Jomm.. Sapa nak ikut?. eh3.. Pandai ke mijie nak masak nie?. Entah-entah masak nasi jadi bubur. Haha

Tak adelah, bukan mijie nak ajar korang masak, sebenarnya hari ini company mijie buat aktiviti jom masak-masak pagi tadi. Program ni adalah julung-julung kali diadakan disini yang dihadiri oleh lebih kurang 600 orang.


Bagi mijie program sebegini harus dilakukan kerana ia dapat merapatkan hubungan silaturahim sesama staf lama dan baru dan juga dapat mengeratkan antara pihak atasan dengan bawahan. Yelah, banyak department kan, memang susah untuk bersua muka.

Program ini juga dapat memupuk semangat kerjasama dan saling tolong menolong.  Kata orang berat sama diusung, ringan sama dijinjing kan.

Ok. Mijie harap pihak atasan akan memperbanyakkan program sebegini dan semoga ia akan berterusan kelak.

9 dah komen:

Siti Safiyyah 1/09/2011 12:26 AM  

hehe terkejut mule2 bce tajuk tadi..haha bertuah ar bakal isteri mijie sok dapat suami pandai masak.. :D

Cik SHiNJU 1/09/2011 12:28 AM  

Masak pe tu mijie...
gulai kawoh ker? :D

Norhayati Rostam 1/09/2011 1:38 AM  

Ish,
ye2 la Yati ingatkan Mijie yang masak.
Takpun ketua chef kat situ ke kan.
:D

Nasi jadi bubur?
Nak buat entry pasal ni la.
Thanks!

kay-N 1/09/2011 2:06 AM  

wahhhh mijie tau msk keee??nak lawan sy ke??hehehe..~ =)

iza 1/09/2011 12:49 PM  

Salam..

Pos mai sini sikit...

zulkbo 1/13/2011 9:50 PM  

salam Mijie..
sesekali kena layan juga
masak2 ni..besok bila lagi
nak tunjuk kasih sayang kat
orang rumah?bila isteri bersalin
anda masakkanlah dia..he he

Melati Qistyna's Mummy 1/20/2011 2:03 PM  

napa x gtau menu aper, xpon snap pic yg dh siap masak....ker lari sblm menu siap masak...hiks [jgn mare] :P

Res2 Supply 1/23/2011 2:37 PM  

sekarang ni ramai lelaki yg dah pandai memasak di rumah walaupun bukan kerja sbg chef. terima kasih mijie sudi dtg ke blog saya. Link mijie pun saya nak add di blog saya nanti.

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.