Home » , , , , » Happy New Year 2011..Gud Bye 2010

Happy New Year 2011..Gud Bye 2010

Saturday, January 1, 2011


Salam. Selamat tahun baru kepada semua readers blog mijie yang tak seberapa nie. Semalam adalah kenangan buat kita, hari ini adalah realiti dan hari esok adalah impian kita hari ini. So, bermula pada tahun baru ini, kita mesti mempunyai azam yang baru jugak. Jangan awek baru sudah..hehe..

Ok, mijie pun ada azam untuk tahun ini. Dan yang pertama semestinya ingin berjaya didunia dan di akhirat kan. Impian kedua adalah menjadi seorang pekerja yang baik, bertanggungjawab, sentiasa berusaha selagi terdaya dan untuk dunia maya ni, mijie ingin berdiri seiring dengan blogger idola mijie. Wah besar betul azam mijie kan.

Ok cerita sikit pasal 2010. Tahun ini mijie start berblog walaupun masa study dulu pernah hadiri kursus blog tapi time tu buat endah tak endah je. Sekarang pun sudah lupa segala tip-tip yang diberikan. Pada tahun 2010 ni juga mijie telah tahu cara untuk tingkatkan trafik dengan cara blogwalking ni, keywords, ping entry, SEO dan sebagainya yang berkaitan berblog.

Dari segi penulisan, masih banyak perkara yang perlu mijie perbaiki. InsyaAllah mijie akan improve kan cara penulisan mijie yang macam budak darjah satu nie.hehe. Sape-sape yang cari tutorial tu, mijie akan buat nanti yer. Emm dari segi design pulak, masih dalam construction. Tunggu lah yer.. Bukan mudah nak cari idea untuk design template nie kan.

Akhir sekali, mijie ingin memohon maaf jika ada salah dan silap samada secara senjaga atau tidak sepanjang tahun 2010. Dan mijie juga memohon maaf sebab tak sempat untuk balas semua terjahan dan tag korang disebabkan kepenatan dan internat problem. Oklah akhir kata "SELAMAT TAHUN BARU 2011, SEMOGA SEGALA AZAM AKAN TERCAPAI"..

Notakaki :- Yahooo..Ahad nie cuti. Eh3...Ade kene mengene ke dengan post nie.hakhak..

44 dah komen:

Keyrill Eduardo Willeyhem 1/01/2011 12:44 AM  

happy new year and wish you success in whatever you do, bro Mijie... ;)

PuPeL 1/01/2011 12:49 AM  

selamat tahun baru mijie..semoga 2011 lebih baek dari 2010 yang meninggalkan kita dengan bermacam peristiwa suke dan duke

IMANSHAH 1/01/2011 1:42 AM  

Salam

Buka Hati ada damai
Buka mata ada terang
Buka kasih ada sayang
Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

ikhlas :

Sahabat mayamu,
Imanshah

Norhayati Rostam 1/01/2011 2:11 AM  

Maaf diterima.
wahaha~
Ehem2.
cuti2 tu, bukak la pintu rumah.
wee~

kay-N 1/01/2011 2:16 AM  

hye mijie..hehe lame saye tak menjengah belog kan??hehe..selamat tahun baru..dekat je kte tp still xjmpe..=pp

Anonymous,  1/01/2011 10:46 AM  

I am Glad i discovered this website.Added mymijie.blogspot.com to my bookmark!

azie 1/01/2011 12:02 PM  

Slmt tahun baru miji.. semoga tahun baru memberi sinar baru :)

padin 1/01/2011 2:43 PM  

selamat tahun baru mijie, ekekee moga semua harapan terlaksana

KHAIRUNNIESA 1/01/2011 9:37 PM  

bubye 2010...hello 2011!!selamat tahun baru mijie.. =D

Mijie 1/01/2011 10:05 PM  

@Keyrill Eduardo Willeyhem

Ok..thanks keyrill..keyrill moga2 success yer..;)

Mijie 1/01/2011 10:05 PM  

@PuPeL

a'ah..insyaAllah 2011 akan jadi lebih baik dari 2010 lpas..;)

Mijie 1/01/2011 10:20 PM  

@IMANSHAH

wsalam..thanks IMANSHAH. best pantun nie..Aminn..moga2 harapan yg lepas2 akn terlaksana..

terima kasih jugak sbb anggap mijie sbgai sahabat..moga2 persahabatan lbh akrab walaupun hanya alam maya..

caliph shuriken 1/01/2011 10:31 PM  

mijie, hepi new year ^^

Mijie 1/01/2011 10:35 PM  

@Norhayati Rostam

Maaf diterima??. yeye..terima kasih yer..cuti2 nie ssh sikit nk on9..ada anak sedare, asyik nk tgk gmbr je..mcam mn nk on9..huhu

Norhayati Rostam 1/01/2011 10:37 PM  

Sape suruh simpan banyak sangat gambar.
hah, gambar yati ada tak kat situ?
:D

Mijie 1/01/2011 10:40 PM  

@kay-N

hye kay-N. a'ah tu ar, lama x nmpk awk nie..lama je menghilang ek..btul2..dekat pun ssh nk jumpa..xpelah nnti ade rezeki dpt r jumpe kan..;)

Mijie 1/01/2011 10:43 PM  

@azie

A'ah azie..moga2 mmberi sinar baru dlm kehidupan kan..;)

Mijie 1/01/2011 10:43 PM  

@padin

InsyaAllah..Thanks bro padin..;)

Mijie 1/01/2011 10:44 PM  

@KHAIRUNNIESA

selamat tahun baru jugakk..thanks Khairunniesa..;)

Mijie 1/01/2011 10:47 PM  

@caliph shuriken

hepy new jgk caliph..thanks yer..smpt lg kan..;)

Mijie 1/01/2011 10:48 PM  

@Norhayati Rostam

Gmbar yati??..rasa2 ade x?..tp gmbr kt mn 2?.hehe

Norhayati Rostam 1/01/2011 10:52 PM  

@Mijie
Ala, gambar yang kat sana tu.
wahaha~

Mijie 1/02/2011 12:14 AM  

@Norhayati Rostam

owh yg disana eh..ade je gmbr yati..jangan marah mijie letak situ eyk..hehe

Norhayati Rostam 1/02/2011 12:30 AM  

@Mijie
tak marah,
tak marah.
wahaha~
Lain kali letak jadi wallpaper la mijie.
Tak payah susah2 cari.
hihi.

Mijie 1/02/2011 11:55 AM  

@Norhayati Rostam

haha..yeke?..ok2..nnti mijie letak jd wallpaper..nnt makin popular lah yer..hehe

Norhayati Rostam 1/02/2011 12:11 PM  

@Mijie
Popular, popular jugak.
Tapi di kalangan siapakah itu?
haha~

Mijie 1/02/2011 1:24 PM  

@Norhayati Rostam

emm..yati popular di kalangan yang mngenali yati..hakhak..boleh ke?

Norhayati Rostam 1/02/2011 2:11 PM  

haha~
Kira boleh la.
Dah baca entri terbaru?

Mijie 1/03/2011 12:17 AM  

@Norhayati Rostam

haha..boleh jew..ok nnti kalau dah popular tu jgn lupa kat mijie nie yer..hehe

mijie dh baca ptg td tp mlm ni bru sempat nk komen..sory yer..

Norhayati Rostam 1/03/2011 12:22 AM  

@Mijie
Haha.
Setakat anak buah Mijie yang tengok, popular dikalangan dorang je la gamaknya.

Uih, popular tak popular, Mijie tak dilupakan punya.
Selagi Mijie tak kahwin lagi r.
haha.

Mijie 1/03/2011 12:32 AM  

@Norhayati Rostam

haha..xpe anak buah mijie ramai..xkisah lah popular dikalangan mereka..hehe

time kasih yer..emm knp plk kalau mijie dah kawen, yaty nak lupakan mijie eyk?..hehe

Norhayati Rostam 1/03/2011 12:37 AM  

@Mijie
Haha.
Ramai pun kira jadikla even dorang je pun.

Hah?
Er..er..adeh.
Tak la..
Lagi ingat agaknya.
wahaha~

Mijie 1/03/2011 3:24 PM  

@Norhayati Rostam

xpelah..aslkan ade jugak yang nk buat kan..hehe

eh yeke ni lagi ingt bila mijie dah kawen?..entah2 nnti bila yaty kawen trus lupa kat mijie kan..hakhak

Norhayati Rostam 1/03/2011 3:29 PM  

@Mijie
Haha.
Adoih~
Ermm..
hah, kalau Mijie lupa Yati, Yati lupa Mijie.
Eh, boleh ke?
wahaha

Mijie 1/03/2011 5:04 PM  

@Norhayati Rostam

eh2..xleh3..mijie x lupa kt yati nie taw..btul nie..smbil angkat 3 jari..

Norhayati Rostam 1/03/2011 5:06 PM  

@Mijie
Eleh, yelah tu.
Jap2.
3jari tu apa maksudnya?

Katak Gomok Sulie 1/04/2011 8:40 AM  

salam..selamat thn br wlpn dh 4hr berlalu.br dpt nk terjah belog mizi lagie?amacam keje baru di tahun baru?

Mijie 1/04/2011 10:16 PM  

@Norhayati Rostam

3jari??...emm 3 jari ni bermaksud..jari 1st=mijie 2nd=suka 3=???...pikir2 lah sendiri..haha

Mijie 1/04/2011 10:18 PM  

@Katak Gomok Sulie

wsalam..a'ah tu ar..lama x nampak si katak gomok sulie nie..keje baru ok lah..best jgk..agipun bnyk aktiviti..huhu

Norhayati Rostam 1/05/2011 12:04 AM  

@Mijie
Hmm..
ada dua kemungkinan.
Tak baik dan baik.
Nak cakap yang tak baik, tak elok gak.
Nak cakap yang baik, menyampah pulak.
Tak payah cakap la.

Mijie 1/05/2011 10:21 PM  

@Norhayati Rostam

alaa..cakap jelah yer..xpe2...mijie menerima dengan hati yang terbuke luas..;)

Norhayati Rostam 1/05/2011 10:24 PM  

@Mijie
Haha.
Takmau la.
Mijie je la yang gtau.
hee~

Mijie 1/05/2011 11:07 PM  

@Norhayati Rostam

emm kene mijie bgtau jgk ke?..ala x pyah bgtau lah ek..

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.