Home » , , , , , » Keputusan Akhir Idola Kecil Musim 3

Keputusan Akhir Idola Kecil Musim 3

Saturday, December 25, 2010

Akhirnya idola kecil dah tamat hari ni dan pemenangnya sudah ditentukan. Para pemenang masing-masing menerima hadiah sebanyak - tempat ketiga -RM3000, tempat kedua-RM5000 dan tempat pertama RM10000. Wah banyak kan hadiah untuk si pemenang. Lepas ni boleh lah pergi shopping untuk beli baju sekolah pulak. hehe..


Pemenang tempat pertama Harris atau nama sebenar Nor Harris Alif b. Norashidi, 11 tahun yang berasal dari Pulau Pinang.

Pemenang tempat ke - 2 - Puteri atau nama sebenar Puteri Aszfaryna Khareeza, 12 tahun, yang berasal dari Kuala Lumpur



Pemenenang tempat ketiga - Balqis atau nama sebenar Nor Balqis Bt. Ahmad Tajudin, 11 tahun, yang berasal dari Terengganu.


p/s : mijie bukan peminat fanatik idola kecil tau..tapi alang-alang family tengok jugak tadi. Join lah sekali. hehe

11 dah komen:

siput sedut 12/25/2010 11:10 PM  

tanye skit..lagu ape yg puteri nyanyi mlm ni? tq

-misz zela- 12/25/2010 11:14 PM  

harris memang berbakat~
same goes too putri n balqis...
congrates~

Mijie 12/25/2010 11:22 PM  

@siput sedut

lagu pertama "kata mama" iaitu lagu gubahan untuk pertandingan malam ni dan lagu kedua "mencari konklusi"

siput sedut 12/25/2010 11:33 PM  

@Mijie
owhh..kk..thanks..ingt ade penyanyi asal..baru nk download..sdap lagu tuu..

Mijie 12/26/2010 12:03 AM  

@-misz zela-
a'ah..btul2..mmg berbakat..mmg layak jd juara kan..

Mijie 12/26/2010 12:05 AM  

@siput sedut

a'ah sedap jgk..xpe tggu lah nnti ade r link utk download kan tp lagu pertama dan kedua nnyayian balqis pun sedap jgk kan..

zulkbo 12/26/2010 1:00 AM  

salam..
perghhh...kecik2 dah jadi
bintang ye..harapan pandai
membawa diri nanti..tidak alpa

Mijie 12/26/2010 11:23 AM  

@zulkbo

wsalam..a'ah..mmg berbakat..arap2 jd anak yg baik kan bila besar nnti..

aleen aiden 12/26/2010 1:53 PM  

mak aih,kecik2 da dapat 10ribu.lebey drpd beli baju skolah tu bagi ahkak ye dek.hahah

cik zaza 12/26/2010 1:57 PM  

kecik2 lg dah dpt hadiah lumayan cmtu..huhu..

@mi_RuL 12/26/2010 1:59 PM  

btol...dia nk wat apa ngn duit 2 pon x taw la.beli mainan mainan la 2....

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.