Home » , » Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah

Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah

Monday, December 27, 2010

Assalamualaikum w.b.t. Persahabatan amat penting dalam dunia blogger nie. Saling chat menge'chat' adalah suatu perkara yang wajib untuk memulakan dan menjaga sebuah persahabatan dalam dunia maya. Walaupun masing-masing belum mengenal muka dan badan, namun jauh dimata tapi dekat dijari..Pepatah moden tu..hehe..

Ok. Demi persahabatan juga mijie ingin sertai segmen "Jom Sertai Bloglist Siti Safiyyah". Segmen yang dibuat  khas untuk korang semua. Berminat??.. Silalah buat..Soalan-soalan sikit je, tak sebanyak macam soalan Calculus mahupun Computer Integrated System.

Soalan simple je. Sape-sape yang dah kenal siti ni memang mudah untuk dijawab.

1 - Dari mana anda kenal blog Siti Safiyyah
 - Lupa pulak dari mana mijie kenal blog Siti Nurhaliza Siti ni. Sebab terlalu lama kan, dah berabad-abad lamanya.. hahaa.. yelah tuu... (sebenarnya tak sampai setahun jagung..haha)

2 - Apa yang best tentang blog Siti Safiyyah yang patut dikekalkan
- Yang paling best ialah cerita yang diterbitkan oleh tangan si penulis ni. banyak info. Kadang-kadang tips yang dibuat oleh Siti ni juga amat berguna dan yang paling penting Siti ni user-friendly aka mudah untuk berkawan. hehe

3 - Apa yang paling tak best tentang blog Siti Safiyyah yang patut diperbaiki
- Perkara yang tak best adalah.. Emmm.. Tak ade pape kot setakat ni, semua perfect, ni bagi mijie lah, orang lain tak tau lah pulak. Tapi baru ni lama menyepi kan..Kemana siti menghilang eyk??

4 - Ucapan korang buat tuan punye blog Siti Safiyyah
- Ucapan buat Siti Nurhaliza Siti adalah semoga success dalam nyayian hidup dan pelajaran, menjadi anak yang solehah, menjaga tingkat laku, menjaga tatasusila, sentiasa memberi ilmu kepada masyarakat, jangan berputus asa dan buat yang terbaik dalam berblog dan yang paling penting "TINGKATKAN PRESTASI KURANGKAN KONTROVERSI". Noktah..

7 dah komen:

Siti Safiyyah 12/27/2010 10:48 PM  

hehe thanks mijie..terharu ni.. :D aritu agak menyepi sbb blog ade problem. pastu terpakse buka blog baru. tgk2 blog lame dah blh buka so blog baru buat pekasam.hehe

Norhayati Rostam 12/27/2010 11:01 PM  

Haha.
Jauh di mata, dekat di jari.
Yati akan ingat pepatah baru tu dan mungkin akan diaplikasi di dalam blog.wahaha.

cAmca Dan GArpu 12/27/2010 11:37 PM  

sy dah follow..thanks 4 da info

Mijie 12/29/2010 12:27 PM  

@Siti Safiyyah

oo..mcm 2..ingt dah berhenti dari berblog..lama jgk kan menyepi..xpe setia pada 1 blog jelah ek..nnti kalau ada 2 ssh nk handle..huhu

Mijie 12/29/2010 12:37 PM  

@Norhayati Rostam

wahaha..boleh je Yati.. Guna yer.. nak guna dlm exam pun boleh. pstu bgtau tu pepatah baru..hehe

Mijie 12/29/2010 12:38 PM  

@cAmca Dan GArpu

ok..bgs2..sama2 memeriahkan kn..;)

Norhayati Rostam 12/29/2010 12:39 PM  

@Mijiewahaha.
Nanti bila ambil subjek Bahasa Melayu, Yati buat eh.
Bila ramai yang amal, akan bertambah la dalam kamus.
wee~

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.