Home » , , , » Good friends are always close to the heart

Good friends are always close to the heart

Friday, December 24, 2010


Alhamdulillah. Sudah lama mijie tak buat tag and award ni. Kali ini mijie dapat award dari krole. "Good friends are always close to the heart". Thanks a lot yer krole. Sebenarnya krole ni antara yang terawal mijie kenal dalam dunia blogger ni sampai lah sekarang. Dulu pernah rancang untuk berjumpa semasa mijie di Bangi, yelah Bangi dengan Kajang bukannya jauh kan Krole. Tak sampai sejam pun. hehe

Dulu pernah berblogwalking bersama-sama selain tu assoyfinger67, wanzie, missXYZ(sekarang dah puanXYZ), matdin, Hanis Zalikha(eh ade ke??..Ade kot.. hihi) dan yang lain-lain yang mijie takkan lupakan, Terlalu banyak untuk listkan semuannya. Semua dah ada disini. Tapi sekarang internet terlalu slow aka perlahan susah untuk kejar diorang, Mijie pakai enjin kancil tapi diorang pakai enjin turbo, mana dan nak kejar kan. Walaupun sekarang krole dah makin popular dan follower pun makin ramai, dia tak lupa kat kawan lama dia seperti mijie ni. Thanks yer krole.

Tapi ada soalan-soalan yang perlu dijawab. Ala macam biasa lah kan sebelum menerima award.

1. Apakah nama pena yang sesuai diberikan kepada Krole??
- Alamak!!. Ape ek nak bagi nie..Korang bagi idea ek..hehe

2. Apa perubahan yang anda rasa perlu untuk blog nie??
- rasanya background tu warna warni sangat. Kira bolehlah krole.  Krole ni pun sebenarnya dah banyak buat perubahan kan. Picture dalam sidebar baru ubah kan. Tapi krole tak nak guna yang ni ke?. hehe..

3. Apakah komen anda tentang blog nie??
- komen??....errgggghhh.. apa nak komen yer.. takde pape2 kot. Yang pasti krole dah otai sekarang kan..;)

4. Then kena tag 10 orang..
- Iza

* Opss terlebih pulak..Takpe kan..hehe

17 dah komen:

Siti Safiyyah 12/24/2010 12:42 PM  

eh baru perasan nama saya ade skali..hehe thanks nanti saya buat k? eh eh nak cakap, jomlah join segmen yg saya buat ni..kasi support la sikit..hehe :)

http://lurvemyblog.blogspot.com/2010/12/jom-sertai-bloglist-siti-safiyyah.html

krole 12/24/2010 4:54 PM  

wuahhh tq2 mijie...sal gambar tu krole akan bat nnt..tq bebyk sudi bg link heee~krole da bookmark,cayang mijie...mmmm,tp sal otai tu...rasanya lom g r mijie..heheh krole dak bru blaja g...mijie kat sifu krole ngeee~

zulkbo 12/24/2010 6:34 PM  

salam Mijie..
terima kasih ingatkan saya..
blog anda antara blog yang
terbaik pernah saya jumpa..
semoga terus success bro

Norhayati Rostam 12/24/2010 9:10 PM  

Haha.
Krole tu perlu nama pena lagi ke.
Nama die tu pun dah cukup komersial kot.
wee~
Thanks mijie.
Sengaja lebih2 kan dalam soalan last tu, ada apa2 ke?
:D

iza 12/25/2010 11:10 AM  

Salam..
Thanks mijie. dah lama tak dapat award...
nanti iza buatkan ek.

Mijie 12/25/2010 11:28 PM  

@Siti Safiyyah

eh msti lah,..siti kan kawan mijie..emm ok siti nnti mije support ek..tggu masa yg sesuai sikit..:)

Mijie 12/25/2010 11:31 PM  

@krole

same2 krole. a'ah ok krole..ala kxde lah krole. mijie bese2 gak..lgpun kita kan same dulu..mijie pun start bln 5@ bln 6 kot kalau x silap..

Mijie 12/25/2010 11:37 PM  

@zulkbo

wsalam zulkbo..
sama2..mijie ingt semua kt kawan2 mijie cuma mijie x dpt nk lawat selalu je..penat lah + problem internet.

ok thanks zulkbo..:)

Mijie 12/25/2010 11:46 PM  

@Norhayati Rostam

haha..btul2..krole dah nama pena kan..

same2 norhayati. eh xde ar..bese je soalan macam tu kan..hehe

Mijie 12/25/2010 11:46 PM  

@iza

wsalam iza.. ok same2..buat taw..;)

ikeen 12/26/2010 10:06 PM  

suke nyah harris nie...die mcm da pro je...atas pentas cool je..suke2

ASSOYFINGER67 12/27/2010 12:10 AM  

salam...t/kasih....aku juga tak pernah lupa kan kao gang..apapun tag tu pasti aku jawab..insyaALLAH...ASAP!

Siti Safiyyah 12/27/2010 11:49 AM  

mijie oo mijie..
saya dah buat entry pasal award ni..
sudi-sudikanlah bace yea.. :)

http://lurvemyblog.blogspot.com/2010/12/good-friends-are-always-close-to-heart.html

Mijie 12/27/2010 10:02 PM  

@ikeen

btul2..cool je..cam org dah berpengalaman kan.. tp rasa macam ikeen silap komen kt post lain je..hikhik

Mijie 12/27/2010 10:19 PM  

@ASSOYFINGER67

wsalam..ok sama2 assoy..xkn lupa kt assoy walaupun hanya di alam maya..;)

Mijie 12/27/2010 10:20 PM  

@Siti Safiyyah

ok..thanks siti sudi terima awrd mijie..mijie dh baca...thanks a lot yer.;)

Anonymous,  3/13/2013 12:10 PM  

LbbHweGwyWws [url=http://adidas51.webnode.jp/]nike air[/url]MdaKizUpwWqz [url=http://nikeonline.blog.fc2blog.net/]nike[/url]JudRwvRgrOue [url=http://nikeair350.blog.fc2.com/]シューズナイキ[/url]EiiIgrDiuAox [url=http://nikeshose.blog.fc2.com/]nike スニーカー[/urlMmfBszWcxYow [url=http://nikeonlie11.blog.fc2blog.net/]nike ランニング[/url]LixSqmJaeUoz [url=http://ナイキシューズ.seesaa.net/]free nike[/url]TkrUkmJfcLya [url=http://シューズナイキ.seesaa.net/]free nike[/url]DgoSboUteSzd [url=http://nikeair11.seesaa.net/]ナイキスニーカー[/url]RdxKxoSvzHkd [url=http://niker.seesaa.net/]スニーカー nike[/url] KwaPxvDmdBuv [url=http://nikeshose11.blog.fc2.com/]nike free[/url]VduYzmWcbBuz

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.