Home » , , , » Sabor Ajelahhh.............

Sabor Ajelahhh.............

Friday, November 26, 2010

Kajian Menarik Terbaru.. 


Lelaki: 


1. Pandu ke bank, parking dan berjalan ke mesin ATM 
2. Masukkan card 
3. Tekan number PIN dan jumlah yang dikehendaki 
4. Ambil duit, card dan receipt 


Wanita: 


1. Pandu ke bank 
2. Matikan enjin kereta 
3. Perhatikan makeup di muka melalui cermin pemandu 
4. Semburkan minyak wangi 
5. Sikat rambut dan berjalan ke mesin ATM 
6. Mencari Kad ATM di dalam beg tangan 
7. Masukkan kad ATM 
8. Mencari nombor PIN ATM dekat celah penyepit rambut dalam beg tangan 
9. Tekan nombor PIN 
10. Membaca arahan ATM selama hampir 2 minit 
11. Tekan "Batal" 
12. Tekan sekali lagi nombor PIN 
13. Tekan "Batal" sekali lagi 
14. Telefon suami atau pakwe untuk bertanya nombor PIN yang betul 
15. Tekan nombor PIN yang betul dan periksa baki duit yang tinggal 
16. Masukkan jumlah yang dikehendaki 
17. Tekan "Salah" 
18. Masukkan jumlah yang agak besar 
19. Tekan "Salah" sekali lagi 
20. Masukkan jumlah yang lagi besar 
21. Keluarkan dan amik duit dari mesin ATM 
22. Masuk ke dalam kereta 
23. Periksa makeup di muka sekali lagi 
24. Mencari kunci kereta dalam beg tangan 
25. Hidupkan enjin kereta 
26. Jalankan kereta. 
27. Berhenti tiba-tiba 
28. Pergi balik ke mesin ATM 
29. Ambil Kad yang tertinggal dan resit. 
30. Masuk kembali ke kereta 
31. Letakkan kad ATM di atas Dashboard 
32. Buang resit atas jalan 
33. Tengok dekat cermin pemandu 
34. Perika makeup sekali lagi 
35. Membetul-betulkan rambut 
36. Masukkan gear kereta untuk reverse (undur) 
37. Brake mengejut lagi 
38. Masukkan gear kereta ke depan sebab tersilap tadi 
39. Memandu lebih kurang 3 km 
40. Baru teringat nak lepaskan hand brake.. 

hehehehe... Sabor Ajelahhh.............
Jangan marah yer si perempuan..Just gurau2 je di awal pagi..hehe

13 dah komen:

Siti 11/26/2010 12:53 AM  

ahaha. oo dah pandai nak kenekan perempuan eh? hehe

iza 11/26/2010 10:28 AM  

Salam...

200% tak setuju.
bukan semua perempuan mcm tu...

CiK QiQi 11/26/2010 4:34 PM  

qiqi idak gitu..hahahaa...qiqi xpress cm laki..lalalaa

caliph shuriken 11/27/2010 1:01 AM  

dasat.. 4 lawan 40, hukk...

ahmad jo 11/27/2010 9:01 AM  

hahaha.. meanrik! aku setuju 110%.. ahaks~

Mijie 11/27/2010 9:08 AM  

@Siti

haha..ala siti..sekali sekala kenekan perempuan..pslh kan,hikhik

Mijie 11/27/2010 9:09 AM  

@Siti Mashitah Saidin

haha..yeke?..enth2 btul kan..x caye plk..haha

Mijie 11/27/2010 9:10 AM  

@iza

wsalam..yelah..bkn semua ppuan serupa kan..ni pun gurau2 je..mybe 9/10 ppuan mcm nie.hakhak..jgn marah

Mijie 11/27/2010 9:10 AM  

@CiK QiQi

eleh yeke ke cikqiqi..cikqiqi x nk mengaku ar 2..hkahka

Mijie 11/27/2010 9:11 AM  

@caliph shuriken

haha..nisbah 1:10 tu kan..

Liyana 11/27/2010 12:02 PM  

hahah.. camtu sy dalam kategori lelaki.. camne?

Mijie 11/27/2010 9:40 PM  

@Liyana

eh3..xleh3..awk tetap dlm kategori perempuan..jgn nk tkar jantina ek..hakhak

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.