Home » , , » Mood dah pulih

Mood dah pulih

Sunday, October 3, 2010

Assalamualaikum.. Alhamdulillah. Setelah sebulan lebih mijie kurang aktif berblog/berblogwalking, hari ni mood untuk berblog dah kembali pulih sepenuhnya. Ni pun gara-gara internet dah kembali pulih. Tak tau selepas ni macam mana pulak kan.. Kalau problem lagi, maknanya mijie kembali menyepi lagi lah agak nya..

Sebenarnya sejak bulan Ramadhan dulu lagi mijie dah kurang aktif berblog, selepas 2 minggu berpuasa, mijie  balik kampung. Time ni memang langsung tak berblogwalking disebabkan broadband yang agak mengecewakan. Nasib baik broadband kakak punye, kalau yang mijie dah lama dah menamatkan riwayatnya. Hentam-hentam habis-habisan. Sanggup ke??..~haha~.

Mijie memang tak pakai broadband sebab disini (Bangi) memang dah ada disediakan WiFi, hanya 50sen sejam je, so kalau beli broadband membazir pulak kan. Buat masa sekarang WiFi memang laju, mungkin disebabkan students masih bercuti kot. Kan bagus kalau laju macam nie sokmo. huhu..

Sekarang mijie dah tak dapat nak berblogwalking time kerja, sebab banyak kerja yang perlu diselesaikan dalam masa terdekat ni. Hanya 2 bulan lagi untuk menyiapkan projek ni. 2 bulan !!!.. Bukan lama tu. Pejam celik pejam celik dah sampai 2 bulan kan.. Harap - harap projek siap dalam masa yang telah ditetapkan. Tak nak postpone kan. Aikhsss... pening2..

Apa-apa pun berblog tetap diteruskan, bak kata Adly a.k.a Labanon "Urusan kerja dengan urusan peribadi tidak boleh dicampur adukkan". So, pada siang mijie akan menumpukan pada kerja sepenuhnya dan malam mijie akan tumpukan pada hal peribadi termasuklah MiJiE BLoG nie..

Ok ..2 je..Sekian..wassalam..

Nota tangan :: Ok, dah lepas satu pertanyaan dari korang kn..hehe..;P

10 dah komen:

@rtzam 10/03/2010 8:21 PM  

Yeah!!Welcome back!!
_____________________________________
Recent Post:Free Badge Tak Nak Merokok

LiFe KaMi 10/03/2010 8:58 PM  

selamat datang bro..
kedatangan anda dialu-alukan..hehe

Abu Luqman 10/03/2010 9:53 PM  

singgah malam..dari sobat

imanshah 10/03/2010 9:54 PM  

pernah blogwalking sini..huhu kembali wei

Mijie 10/03/2010 10:01 PM  

@LiFe KaMi

thanks yer..terharunye..;)

KHAIRUNNIESA 10/03/2010 10:06 PM  

hikhik..good mood da ek?(^^,)

Mijie 10/03/2010 10:08 PM  

@Abu Luqman

thanks luqman..knp x jumpa cari sbox ek..

Mijie 10/03/2010 10:09 PM  

@imanshah

ooo..pnh dtg sini ek..thanks sudi singgh..;)

Mijie 10/03/2010 10:32 PM  

@KHAIRUNNIESA

hehe..a'ah boleh dikatekan good mood..esok2 xtau lg..hehe

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.