Home » , , » Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Wednesday, September 8, 2010


Assalamualaikum. Apa kabar pagi ni, semua dah balik ke kampung halaman masing-masing ke?. Kepada yang belum balik. Harap-harap berhati-hati di jalan raya. Rancang perjalanan anda dengan sebaik-baiknya dan harap bersabar ketika dijalan raya. Jangan jadikan jalan raya sebagai medan maut. Hargai nyawa anda dan ingat orang yang tersayang.

Dikesempatan ini, mijie ingin mengucapkan selamat Hari Raya Aidilfitri dan ingin menghulur 10 jari pohon kemaafan kepada semua pembaca MiJiE BLoG secara langsung atau tak langsung andai pernah diri ini melakukan kesalahan yang mungkin tidak disedari sepanjang mijie menulis blog ini, dan mungkin ada sesetengah entry mijie ada yang menyinggung perasaan korang semua, harap dimaafkan yer. Kira 0-0. :)

21 dah komen:

amira 9/08/2010 10:42 AM  

selamat hari raya.. mohon maaf jika ada salah silap

LiFe KaMi 9/08/2010 11:03 AM  

Selamat hari raya dan maaf zahir batin diucapkan dari kami kepada anda sefamily..
semoga berbahagia beraya disamping keluarga..

Sharkox 9/08/2010 11:34 AM  

Mijie, selamat hari raya bro....
Latest Entri di Jejaka Kacak: Video Pakcik nak pi mana...

el 9/08/2010 11:42 AM  

slmt hari raya tuk mijie sekeluarga
mkn ketupat tu kalo ada ms klik2 lah nuff k.el eh heheh bg duit raya kat budak2 tu ngeeeeee

azie 9/08/2010 12:19 PM  

SLMT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN MIJIE :).. RAYA JEMPUTLAH KE RUMAH HEHE

Mijie 9/08/2010 12:25 PM  

@amira

selamat ari raya..jemputlah dtg umah..hehe

Mijie 9/08/2010 12:26 PM  

@Sharkox

thanks sharko...raya kt mn taun nie?

Mijie 9/08/2010 12:27 PM  

@el

meh lah mkn sekali ketupat tu..hihi..insyaAllah, nnti mijie klik..;)

Mijie 9/08/2010 12:27 PM  

@azie

thanks azie..selamat ari raya. emm umah kt ner?..nk pegi ni..hehe

bianglala79 9/08/2010 12:51 PM  

Selamat hari raya...
yg penuh rahmat dan berkah u/ slruh keluarga
salam..

akuvision 9/08/2010 1:52 PM  

salam aidilfitri mijie

Mat Ganu 9/08/2010 2:51 PM  

selamat hari raye...^_^

Humanity Life 9/08/2010 3:57 PM  

@mijie: Selamat Hari Raya Maap Zahir dan Batin..


Artikel terkini : http://humanitylife.blogspot.com/2010/09/piranha-3-d-2010-movie-stream.html

Wanzie 9/08/2010 4:15 PM  

Selamat hari raya buat mijie n family... hati2 dijalan raya...

AiDa AzRyN 9/08/2010 4:32 PM  

met hari rayer.. ;)

.s.o.f.i.a. 9/08/2010 4:43 PM  

selamat hari raya bro!!!!

caliph shuriken 9/09/2010 2:21 AM  

selamat hr raya, mijie..
maaf zahir batin ^^

Sharif Asri Sharif Al-am 9/09/2010 7:07 AM  

salam perkenalan & salam aidilfitri bro. sempat klik vasline /nuff menambah duit raya ;)

araaz - www.araaz-man.blogspot.com 9/17/2010 10:15 AM  

araaz follow blog ni dan curik banner ...., jgn lupa curik balik yerk.hee

Wanzie 9/19/2010 7:19 PM  

Selamat hari raya mijie.... ramadan menghilang .... syawal menjelma...

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.