Home » , , , , » Yeahhah,, Esok balik kampung..

Yeahhah,, Esok balik kampung..

Friday, August 27, 2010

Assalamualaikum. Huh tak sabarnya nak menunggu hari esok. Emm sebab apa yer..Emm sebab esok mijie akan balik kampung. Yeahahhhh.. Dapat jumpa family dan anak-anak buah yang dah lama tak jumpa..Rasanya dah 3 bulan kot tak jumpa. hehe.. Lama ke tu??..


Esok mijie akan bertolak dari sini dalam pukul 10 pagi untuk menggelakkan kesesakan lalu lintas. Awal-awal nanti sesak pulak kan. Perjalanan balik ke Terengganu mungkin akan mengambil masa 7jam @ 8jam jugak. Nak balik kampung ni teringat pulak kat lagu sudirman ni.


Perjalanan jauh tak ku rasa 
Kerna hati ku melonjak sama 
Ingin berjumpa sanak saudara 
Yang selalu bermain di mata 

Nun menghijau gunung ladang dan rimba 
Langit nan tinggi bertambah birunya 
Deru angin turut sama berlagu 
Semuanya bagaikan turut gembira
 
Balik kampung oh oh...( 3X ) 
Hati girang 
Ho ho... Balik kampung (3X) 
Hati girang 

Terbayang wajah-wajah yang ku sayang 
Satu-satu tersemat di kalbu 
Pasti terubat rindu di hati 
Menyambut kepulangan ku nanti.

Bestkan lirik lagu ni..Sedih pun ada. Emm ok.. Nak tidur awal sikit malam ni.. Nak rehat secukupnya. Doakan mijie selamat sampai esok yer..;)

24 dah komen:

zulkbo 8/27/2010 12:36 AM  

Salam bertandang lagi..
semoga sihat orang disini.
awalnya balik kampung?
semoga selamat pergi dan selamat kembali..

Miss Ekin 8/27/2010 12:55 AM  

selamat pulang ke kampung

Wan Ahmad Nabil 8/27/2010 12:57 AM  

berhati hati di jalan raya ye mijie :)

S..U..D..@..I..S 8/27/2010 1:06 AM  

hai..awal balik kampung..semuga slmt dlm perjalanan..pandu crmat tentu selamat

Mijie 8/27/2010 1:17 AM  

@zulkbo

wsalam..thanks zulkbo. a'ah blik awl skit..x ssak kan..:)

Mijie 8/27/2010 1:18 AM  

@Miss Ekin

ok...thanks miss ekin..;)

Mijie 8/27/2010 1:18 AM  

@Wan Ahmad Nabil

ok..insyaAllah..thanks yer nabill.:)

Mijie 8/27/2010 1:19 AM  

@S..U..D..@..I..S

a'ah..blik awl skit..bru bez..ok insyaAllah akan bhati2..:)

atie 8/27/2010 3:07 AM  

hati2 drive tu ek..

AiDa AzRyN 8/27/2010 5:40 AM  

Awalnye balik kampung~ hmm~

Mus 8/27/2010 7:50 AM  

semoga perjalanan selamat dan sentiasa berhati-hati..

amira 8/29/2010 1:25 PM  

ooo...orang Terengganu ke..
huhu.. selamat sampai.. baca doa sebelum memulakan perjalanan

Mijie 8/30/2010 9:08 AM  

@atie

sory lambat balas..thanks yer atie..tp bkn mijie yg drive..hehe

Mijie 8/30/2010 9:08 AM  

@AiDa AzRyN

balik awl sbb kene buat keje kat tganu plk..bkn cuti pun..huhu

Mijie 8/30/2010 9:09 AM  

@amira

a'ah..org tganu lah..hihi..thanks yer..;)

nuriz 8/30/2010 1:45 PM  

balik cuti merdeka ye bestttt

Muhammad Izzul Faizie 8/31/2010 8:55 AM  

yeah, 2 minggu lagi nakbalik kampung selangor.. huhu

jom ushar yang ni pulak
Lepas digoda, dia kene petir.. Muahaha

Mijie 9/01/2010 11:07 AM  

@nuriz

blik cuti merdeka x bez..blik cuti raya bez..hihi

Mijie 9/01/2010 11:08 AM  

@Norhayati Rostam

a'ah..mijie org tganu..;)

Mijie 9/01/2010 11:08 AM  

@Muhammad Izzul Faizie

emm..xpe kejap je 2 minggu 2.smoga selamat sampai..;)

Sharif Asri Sharif Al-am 9/06/2010 8:41 PM  

lari ke sini. x bleh buka wawwi bw. templat ni best la. klu nak guna templat design sndiri plu dftr apa2 tak dgn google/blogger.com

nak jg tp takut mcm kat blogdrive kdg2 kena disable

Mijie 9/08/2010 11:49 AM  

@Sharif Asri Sharif Al-am

a'ah 2 ar.xleh nk buke..mlas nk care..bz skt ekpon.. xperlu dftr pun..

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.