Home » , , » Inspirasi Award Untuk Kawan2

Inspirasi Award Untuk Kawan2

Friday, July 16, 2010

Salam. 2 3 hari sibuk sikit dengan kerja, minggu depan ada trainning kat client pulak. Hari pun mijie tak sempat untuk post tazkirah jumaat minggu ni. InsyaAllah minggu depan akan post. Walaupun sibuk, mijie akan tetap meluangkan sedikit masa untuk berblog ni. Ok. Untuk malam ni mijie ingin post tentang award yang mijie dapat tempoh hari dari 2 orang blogger iaitu aj dan anna. Award ni diberi nama "Inspirasi Award". Comel tau award ni. Award ni juga diberi sebagai tanda menghargai sebuah persahabatan.


Sebelum tu ada sikit soalan. Soalan ringkas je tau..

BERIKAN KATA-KATA SEMANGAT PADA DIRI SENDIRI DAN PEMBERI AWARD?

Kata-kata semangat..Emm...Walaupun mijie masih baru dalam dunia blogging dan juga dunia pekerjaan tapi mijie tetap akan berusaha dengan lebih gigih untuk menjadi yang terbaik. Mijie tidak akan  berputus asa dalam menempuhi ronak duri kehidupan yang penuh cabaran dan halangan. Setiap cabaran adalah satu perkara yang akan membuatkan kita lebih matang dan wujud perasan ingin mencuba.

Kata orang lebih banyak cabaran dan halangan yang ditempuhi lebih banyak kejayaan terbuka untuk kita. KEJAYAAN tidak akan datang tanpa usaha yang gigih. Dan KEJAYAAN bermula dari kesusahan, kepayahan, halangan, dan cabaran. INGAT!!!..Setiap yang berusaha pasti akan menemukan kejayaan. Dan yang PENTING sokongan daripada korang semua membuatkan mijie lebih bersemangat untuk berblog.~wuaahhha~.;)

Ok. Kata2 kat pemberi award nie. Mijie ingin mengucapkan ribuan terima kepada pemberi award ni aj dan anna. Mijie harap anda juga akan berjaya mencapai cita2 dan akan terus berusaha tanpa mengenal penat lelah dan jangan sesekali berputus asa jika anda gagal kali ini. Terus bangkit dan berusaha lagi next time..Dan yang paling penting persahabatan berkekalan walaupun hanya di alam maya..;)

Ok. Siappp...Sekarang mijie akan memberi kepada kawan2 mijie yang lain pulak. Mijie akan bagitau kat shoubox ek disamping mijie akan update disini.

21 dah komen:

annazanariah 7/16/2010 11:48 PM  

Mudah2an persahabatan kita di alam maya ni berkekalan~

AJ 7/17/2010 12:09 AM  

xsangka award aj telah berkembang begitu pesat hehe..thanks mijie ikatan persahabatan tiada sempadanya harap kiter akan terus mengeratkan ukhuwah sesama kita :)

Mijie 7/17/2010 12:14 AM  

@annazanariah

a'ah..aminn..mudah2an mcm 2 ar..;)

Mijie 7/17/2010 12:24 AM  

@AJ

bese lah..award persahabatan mmg cpat tersebar..:)..mudah2 an ikatan trus terikat..:)

Camellia 7/17/2010 12:38 AM  

done~ jemput la baca~ entry khas untuk kamu! hikhik~ :)

e_ja 7/17/2010 12:57 AM  

tahniah dpt award..anda berhak..:-)

Mijie 7/17/2010 1:01 AM  

@Camellia

thanks yer camelia sudi terima awrd dari mijie..;)

De'din 7/17/2010 1:30 AM  

ya... teruskan berusaha!!

Mijie 7/17/2010 1:59 AM  

@e_ja

terima kasih e_ja..:)

Mijie 7/17/2010 2:00 AM  

@De'din

ok..terima ksih De'din..:)

ishiko 7/17/2010 8:16 AM  

wahh..nice blog..

ishiko 7/17/2010 8:16 AM  

wahh..nice blog..

zulkbo 7/17/2010 10:25 AM  

salam..
tahniah.
ramai yang ingatkan anda tu
mijie..moga terus sukses dalam berblogging

Mijie 7/17/2010 12:42 PM  

@zulkbo

wsalam..a'ah..terima kasih zul.;)

|arieza| 7/17/2010 7:21 PM  

salam mijie.. hehe lame xmai ajak buat bising mlm2... mmg blog mijie dh xde shoutbox kn? takut kita je xnmpk :)

Mijie 7/17/2010 7:33 PM  

@|arieza|

wsalam..a'ah..btul2..bese arieza jerit je mlm2 kan..sbox mijie ad je..kt sidebar atas 2..icon myShoutbox..

caliph shuriken 7/17/2010 10:55 PM  

salam..

thanks mijie ^^
sy trima award ni lg, nti sy merge dlm 1 en3 ok...

Mijie 7/18/2010 12:10 AM  

@caliph shuriken

welcome..ok2..thanks yer caliph sudi menerima.:)

amirah 7/18/2010 12:06 PM  

wah ada award inspirasi..tahniah2.
hrp apa yg mijie buat akan lebih terinspirasi..hehe

Mijie 7/18/2010 3:22 PM  

@amirah

a'ah..harap2 cam 2 lah..thanks amirah bg sokongan kt mijie ni..:)

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.