Home » » Gaya Seluar Boleh Menentukan Perwatakan Lelaki

Gaya Seluar Boleh Menentukan Perwatakan Lelaki

Thursday, July 1, 2010

Gaya seluar juga boleh menentukan perwatakan lelaki..Kepada gadis2 diluar saya, kenali lah pakwe2 anda dengan melihat gaya seluar yang dipakai oleh pakwe2 korang yer..Disini ada sedikat penerangan tentang gaya seluar nie. Jom layannnn

Seluar Jeans 
Lelaki yg menggemari seluar jeans adalah seorang yg optimis & tenang, gaya tersendiri, amat mengasihi org yg disayangi, sanggup berkorban apa saja tapi sering tersilap mengambil keputusan



Seluar Baggy 
Lelaki yg meminati gaya seluar ini agak keperempuanan, mengikuti perkembangan semasa, lembab kerana ragu2 dlm mengambil keputusan, lemah lembut.

Seluar Warna Terang 
Lelaki yg lebih suka memakai seluar yg berwarna terang dikatakan tegas, luas pandangan dan berfikiran matang  bila selesaikan masalah.

Seluar Gantung / Hanger 
Lelaki yg sering menggayakan fesyen seluar gantung adalah lelaki yg misteri, seleranya sukar diramal serta serba rahsia.

Seluar Ketat 
Lelaki yg menyukai seluar ketat dikaitkan sebagai suka  mencari perhatian, ego tinggi tapi baik

16 dah komen:

RaMa2UnGU 7/01/2010 11:32 AM  

hoho..
seluar pun bleh menentukan personaliti ek..hehehe

zulkbo 7/01/2010 11:45 AM  

salam..
tak sangka pulak begini..
saya suka yang loose cut
memandangkan berat badan
pun boleh tahan..nak cover
lemak..he he

Mijie 7/01/2010 12:25 PM  

to RaMa2UnGU :-

a'ah 2 ar..rse mcm ad btul 2..nsib baik mijie suka sluar jean..hihi

Mijie 7/01/2010 12:26 PM  

to zulkbo :-

wsalam..owh cam 2 ke..emm bgs2..:)

iniAKU 7/01/2010 12:33 PM  

suka nengok guy pkai jeans. cool!
heheh
tp x sume yg pkai jeans tu cool.err

Snoop 7/01/2010 1:03 PM  

nizam suka all fesyen kot....
ikut kesesuaian tempat nak dituju...hehehehe

Mijie 7/01/2010 1:05 PM  

to inAKU :-

hehe..yeke??..nsib baik mijie suka okai jean..kira mijie ni cool ar ek?..hihih..:P

Mijie 7/01/2010 1:07 PM  

Snoop :-

ahha..ye ke??..emm rasa btul gak 2..tp rasa nizam lbh kpd seluar Baggy kot..hihi..grau je..

@juera 7/01/2010 1:27 PM  

bgus info ni..hehe..my BF ske pkai jeans..^__^...mmg btol la..

Mijie 7/01/2010 2:56 PM  

to @juera :-

hehe..ye ek..bgs2..:)

MissXYZ a.k.a Abaikan 7/01/2010 3:33 PM  

mijie klu suar dlm cm ne?? hu3

Mijie 7/01/2010 4:35 PM  

MissXYZ :-

nak tau jgk ke??..emm..x jumpe plk cari info nie..hihihi

NaNaJoe 7/01/2010 10:39 PM  

nana suka laki yg pakai suar ikot keselesaan..hehehe~~xperlu nak lebih2~ :)

Mijie 7/02/2010 9:34 AM  

to NaNaJoe :-

a'ah btul gak 2..pkai ikut selesa. tp klu seluar yg ketat tu rsanya confirm tak selesa kan..huhu

~ HoPe ~ 7/02/2010 1:11 PM  

wang besar3x!!! jangan tunggu lama2x..
rebut peluang yang ada..mudah saja
dapatkan diskaun sekarang!!!
cuma klik http://www.fastrm.com/?member=ushaduit

jack 7/03/2010 1:50 AM  

saya kategori seluar jeans. dan 3quater
Health and Beauty Blog

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.