Home » , » Entry Khas Buatmu Followers ke-400

Entry Khas Buatmu Followers ke-400

Saturday, July 3, 2010


Salam..Entry pendek ni ditujukan khas kepada followers mijie yg ke-400 sebagai tanda penghargaan dan juga berterima kasih..Followers yang lain pun mijie ucap terima kasih jugak nye..Nanti korang merajuk kan, susah pulak mijie. Tapi yang ni special sikit, sebab genap 400 dan juga sempena 4 bulan berblog.

Terima kasih lah yer Cik Alin kerana bertuah menjadi followers mijie yang ke-400. Senang2 korang singgah lah ke blog dia yer. Rasa2 nye dia adalah salah seorang student UTHM kot.. Teka2 je. hehe.. Sama dengan adik mijie, belajar kat UTHM, ambik course Information Technology. Eh3 mijie ni promote adik pulak. Bukan promote tapi saja nak bagitau.. Janganlah marah. hehe

15 dah komen:

Norhayati Rostam 7/03/2010 5:23 PM  

baru2 ni yati nk printscreen sape follower ke 100 tapi tak dan sebab sekali tengok ada 3 orang sekali termasuk yang tak bergambar.so, tak dapat detect.adeh~terpaksa tunda ke angka lain.hee~

Hasrol Nizam 7/03/2010 5:51 PM  

wah. tahiah2..hrp2 makin maju ni :D

Cik Alin 7/03/2010 6:00 PM  

wah2..terima kasih byk2 jugak kat mijie sbb wat entry khas utk cik alin k..
ye, saya mmg student UTHM pn,, mechanical engineering student..ops, terbagitau pulak..ahak..

heee...i like!

Mijie 7/03/2010 6:36 PM  

to Norhayati Rostam :

owh 2 ar..emm..xpe2..tggu yg ke-200 plk..jgk terlepas plk tau..:)

Mijie 7/03/2010 6:37 PM  

to Hasrol Nizam:-

a'ah..terima kasih yer..hrp2 mkin maju..:)

Mijie 7/03/2010 6:38 PM  

to Cik Alin :-

a'ah..sma2..tanda penghargaan..ala malu pe bgtau..eh2..leh update nie.hehe

paan sabri 7/04/2010 12:16 AM  

saya follower ke 404.. hehe..

Mijie 7/04/2010 1:59 AM  

to paan:-

terima kasih ye paan..mijie terjah paan n follow jgk..:)

Yuni Aisyah 7/04/2010 2:41 AM  

wah..!!yuni pon nak wat cam mijie la..nak hargai peminat yg ke-500..hehe

tp mslhnya xleh g blog dia..xde link..ermm..

mansuka life 7/04/2010 10:39 AM  

mampir mampir sambil baca baca .... mampir juga ke blog ku ya?

Mijie 7/04/2010 11:23 AM  

to Yuni Aisyah :-

a'ah..mmg pun..tp kebanykan follower msti tinggl link dulu sebelum mereka follow kan..kene reload selalu page klu cam2 untuk tgk follow terbaru. hehe.. tp kdang2 dia sndiri yg gtau..hehe

Mijie 7/04/2010 12:02 PM  

to mansuka :-

thanks yer..mijie dh terjah..:)

iza 7/04/2010 5:06 PM  

Salam...

Tahniah.....
moga terus meningkat :)

Mijie 7/05/2010 2:10 AM  

to iza:-

wsalam..thanks..a'ah harap2 cam 2..:)

♥♥♥zakiah♥♥♥ 7/06/2010 3:23 PM  

zakiah telah menjd folowers mijie yg ke 413.. ;))

nnti folo zakiah ye.. tq
:))

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.