Home » , , » Buffered Earning Yang ke-3

Buffered Earning Yang ke-3

Sunday, July 11, 2010


Salam pagi ahad.. Hari ini mijie nak kongsi sedikit kegembiraan yang sedang mijie alami sekarang. Ishk. Macam sindrom pulak.. Sebenarnya, mijie telah mendapat buffered earning yang ketiga selepas buffered earning bulan lepas dah tamat pada minggu lepas.

Alhamdulilah. Seperti yang sebelum ini, kali ini mijie juga telah mendapat 2 buffered earning serentak dan juga pada tempat yang sama iaitu pada sidebar. Buffered yang berlangsung adalah iklah dari Celcom Broadband World Cup SS dan Snickers Treasure Hunt Challenge SS. Walaupun tak banyak tapi mijie tetap bersyukur sebab tu, mijie x blur amaun tersebut. Tapi kenapa asyik tempat yang sama ek kalau dapat buffered earning serentak. Ishk2 tamak betul mijie ni. Harap-harap perkara lepas tak berlaku lagi iaitu buffered earning dipotong lebih separuh akibat meletakkan iklan Youthsay kat blog..

So, mijie ingin berterima kasih kepada korang semua kerana sudi melawat blog mijie dan juga klik2 iklan tersebut. Tanpa korang semua, xdelah trafik ke blog mijie dan xde lah buffered earning untuk MiJiE BLoG. Jasa2 korang semua amat2 dihargai.  Trafik sekarang pun stabil walaupun tak sebanyak otai2 blogger.

Kepada yang belum mendapat buffered, harap bersabar yer. Mungkin tak ade rezeki lagi dan perlu berusaha untuk mendapatkan nya. Dan kepada yang telah dapat harap bersyukur yang korang telah perolehi walaupun tak banyak. Rasanya kali ini banyak blogger yang telah mendapat buffered earning kan.

p/s :- Kongsi2 lah kegembiraan anda jugak yer..:)

46 dah komen:

hazman aka species1980 7/11/2010 11:44 AM  

waah.... dasat la... sampai boleh dapat buffered byk2 nie....

Mijie 7/11/2010 12:01 PM  

@hazman aka species1980

eh..xde ar dasat..dpt 2 je..emm tp ok lah kan..:)

Mijie 7/11/2010 12:01 PM  

@velasrizal

oo..xpelah..nnti dpt lg kan.;)

Fina Fento 7/11/2010 12:56 PM  

tahniah..saya pun baru dapat BE yang ketiga n keempat beberapa hari lepas :D


♪♫♪♫♪♫

krole 7/11/2010 1:06 PM  

wuahh tahniah mijie...hehehe...go mijie!!!

krole 7/11/2010 1:06 PM  
This comment has been removed by the author.
Affan Ruslan 7/11/2010 1:24 PM  

saya takget BE. amcam? hehe

shada | wentz 7/11/2010 2:15 PM  

tahniah mijie!

buleh lah lepas ney buat kenduri utk rakan2 blogger! :P

Mijie 7/11/2010 2:20 PM  

@krole

thanks krole..krole pun tahniah2 dpt jgk..;)

Mijie 7/11/2010 2:21 PM  

@Affan Ruslan

oo..xpe2..sbar2..nnti dpt ar BE 2..;)

Mijie 7/11/2010 2:23 PM  

@shada | wentz

terima kasih..emm tggu bnyk dulu bru blh wat..:p

zulkbo 7/11/2010 2:39 PM  

Salam bertandang lagi..
moga sihat selalu di hari
minggu yang damai..
tahniah mijie..semakin hari
blog ni semakin hebat..
rezeki tu..he he

paan sabri 7/11/2010 2:59 PM  

nak tanye, ape beza buffered and campaign?

Mijie 7/11/2010 3:45 PM  

@zulkbo

wsalam..terima kasih zulkbo. a'ah rezeki mijie..alhamdulillahh..:)

Mijie 7/11/2010 3:48 PM  

@paan sabri

beza buff ngan campaign ni, campaign ni bila klik bru dapt earning tp klu buff, xklik pun dpt.

menurut otai2 blogger buff berdasarkan trafik, klu trafik tggi, bnyk ar dpt tp x semua yg dpt buffered earning ni.

mAsHiMaRo 7/11/2010 4:06 PM  

tahniah yer mijie:)

MissXYZ a.k.a Abaikan 7/11/2010 5:12 PM  

wah wah wah mijie kelassssssss gitu =)

iza 7/11/2010 5:27 PM  

Tahniah....

Murahnya rezeki...

Mijie 7/11/2010 5:55 PM  

@mAsHiMaRo

thanks mashimaro..;)

Mijie 7/11/2010 5:56 PM  

@MissXYZ a.k.a Abaikan

hehe..xde ar..emm kelass thap berapa 2?.hikhik..;)

Mijie 7/11/2010 5:57 PM  

@iza

Terima kasih iza..a'ah..alhamdulillah..;)

kk 7/11/2010 6:59 PM  

tahniah ye mijie;)

Wan Ahmad Nabil 7/11/2010 7:24 PM  

wahh mijie hebat lahh. macam mana nak dapat buffered earning ni mijie. nabel baru beginner dalam blog ni. mintak2 tolong ajaa eh. :D

Mijie 7/11/2010 7:54 PM  

@kk

terima kasih kk..;)

Mijie 7/11/2010 7:56 PM  

@Wan Ahmad Nabil

xde lah hebat mn..bese je..ara nk dapatkan 2 kene lah selalu update blog n maintance kan trafik..dan pling penting bersabar.:)

ASSOYFINGER67 7/11/2010 8:21 PM  

Tahniah Mijie...dikit2 lama2 jadi bukit key!!!

Mijie 7/11/2010 9:18 PM  

@ASSOYFINGER67

hehe..a'ah..betul..janji berusaha kan..:)

Abu Luqman 7/11/2010 10:22 PM  

salam ziarah dari org kg

Abu Luqman 7/11/2010 10:24 PM  

salam ziarah dari org kg

Mijie 7/11/2010 10:30 PM  

@Abu Luqman

terima ksih..x jumpa cari sbox ke?

Wan_hazel 7/11/2010 11:25 PM  

mijie...cam tipu je dapat BE earning byk tu je???betul ke nie??

Mijie 7/11/2010 11:33 PM  

@Wan_hazel

eh mn ada tipu..btul lah..ala bru je dpt..skit je..x mcm wan banyk kn..;)

heart~ 7/11/2010 11:34 PM  

wah wah wah...
terernyeeee~~~

Wan_hazel 7/11/2010 11:35 PM  

wan masuk nie dah 14 BE earning,,tu lah cam tak caye je mijie dapt byk tu...

darkbatman 7/12/2010 12:22 AM  

byknye be ko bro? jeles ak..hehe.
erm celcom 2 ak dh dpt sebulan da.. tp kat LR.. sidebar cm snicker..so far okla.. dr be yg xgerak langsung.hehe

Mijie 7/12/2010 12:37 AM  

@heart~

hehe..xde ar terer..thanks yer..:)

Mijie 7/12/2010 12:39 AM  

@Wan_hazel

oo..xpe wan..wan dh lama berblog..mijie bru 4 bulan. dftr nuff akhir bulan march..

xpe2 nnti leh potong wan..hikhik.. guwau je..mn leh potong wan..wan lg hebat kan..:)

Mijie 7/12/2010 12:42 AM  

@darkbatman

eh 2 je..owh ptot pon bnyk..dh sebulan ek..jelez plk. nak dapat banyak cam 2 jgk ar utk kali nie..xnk jd cam dulu kene potong..huhu:)

Mijie 7/12/2010 10:35 AM  

@Mama JnJ

Terima kasih Mama JnJ..;)

Humanity Life 7/13/2010 3:02 AM  

Tahniah 'Mijie!'

teruskan usaha anda YiIPpIee!

Mijie 7/13/2010 10:20 AM  

@Humanity Life

Terima kasih yer..chayokk3..;)

ishiko 7/17/2010 11:07 PM  

waa.. taniah.. award tu sgt sesuai ~

Mijie 7/18/2010 12:24 AM  

@ishiko

thanks yer..eh award??..awrd mn 1 nie??..hehe

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.