Home » , , » Blogwalking Award Dari Krole dan Mell

Blogwalking Award Dari Krole dan Mell

Monday, July 19, 2010

Assalamualaikum..Sementara ada masa ni lebih baik mijie langsaikan hutang terlebih dahulu kan. Jangan tangguhkan kerja. Nanti belambak pulak jadinya.. Sebenarnya mijie ni telah di tag oleh encik krole yang kacak dan cik mell yg comel. Jangan marah yer.  Tag ni diberi tajuk "Blogwalkig Award". 

Mungkin mijie ni selalu blogwalking kot sebab tu dapat award ni. Tapi sebenarnya tak selalu juga la. Mijie bukannya blogger sepenuh masa. Ada masa terluang baru blogwalking. Biasa ar kerja kan..Ada masa sibuk dan ada masa terluang. Minggu depan dianggarkan sibuk sebab kena training blogger client. huh. Comeykan award ni.



DIMANAKAH ANDA SELALU BW?
- first sekali mijie akan BW kat sesiapa yang tinggal jejak kat shoutbox mijie. Biar semua terbalas. Lepas tu  mijie akan BW kat blogger2 lain mencari lebih ramai kenalan dan penting akan BW kat kawan2 mijie..Nak listkan terlalu ramai kot..

KENAPA ANDA SANGAT SUKA MEMBLOGWALKING?
- sebab yang pertama, ia boleh menambahkan kawan dan mengeratkan silaturrahim
- yang kedua, boleh meningkatkan trafik kat blog mijie
- yang ketiga, mendapat info dari blogwalking

APA YANG ANDA DAPAT KALAU BW?
- mendapat ramai kenalan, info2 terkini dan trafik dari member2 blog.hehe

MACAM MANA PERASAAN ORANG YANG DIBLOGWALKINGKAN OLEH ANDA ITU?
- eeemm. Mesti diaorang happy kn. Siapa yang tak happy bila pengunjung datang??.Sila angkat jari. ~hehe~

TAG 5 RAKAN ANDA DISINI.
- aj
- padin 

6 dah komen:

ishiko 7/19/2010 1:29 PM  

hahaa... selalo dpt award eyh..

Camellia 7/19/2010 1:30 PM  

hikhik~ ye ye~ saya comel.hahahaha! krole takmo jeles pls~ :P

ninie_azriena 7/19/2010 6:25 PM  

huhu..
suka! suka! suka!
tanks mijie..(n_n)

Mijie 7/19/2010 11:25 PM  

@ishiko

a'ah..selalu jgk..alhamdulillah..;)

Mijie 7/19/2010 11:26 PM  

@Camellia

hehe..yela camelia comel..a'ah..nnti krole jeles x tau..huhu

Mijie 7/19/2010 11:27 PM  

@ninie_azriena

a'ah..thanks yer..nnti buat yer..:)

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.