Home » , , » Award Dari Wanzi dan Tag Dari Yuyu

Award Dari Wanzi dan Tag Dari Yuyu

Thursday, July 8, 2010

Salam..Setelah selama seminggu menyepi dengan membuat award dengan tag, hari ini mijie dengan suka hati dan disebabkan kebosanan di ofis hari ini, mijie akan menulis entry pasal award dan tag ni supaya dapat langsaikan hutang cepat-cepat.

1 - Award Daripada Wanzi



1. Ape name blog nape letak nama 2?
- nama blog xkan xtau.kat header tu terpampang nama blog mijie..emm letak nama tu sebab nama mijie ar..hehe

2. Bila start buat blog?
- Baru jugak..Dalam bulan mac. Tengok ar dekat. 1st menulis entry pada 20 Mac 2010.

3. Sape 1st follower?
- 1st mestilah mijie..haha..Yang 2nd lupa plk sape..huhu

4. Ucapan khas untuk pemberi Arward?
Terima ksih banyak2 wanzi kerana memberikan "Cute Blogger Award" ni kat mijie. Mijie hargai pemberian wanzi kepada mijie nie. Emm x pandai nak berucap petang2 ni..Emm xpekan wanzi..

5. Lastly, 9 org cute yang ak nak tag?
(ramainye)

- Mar (sebab ketawa kan mijie)

Huh..alhamdulillah..dh selesai..:)

2 - Tag Daripada YuYu
Terima kasih yuyu kerana tag mijie. Mijie akan jawab dengan seikhlas hati.. Tag ni adalah dibuat oleh krole yang baik hati.

1- copy gambar tag


2- jawab 5 soalan dari tag ini:

a) apakah nama makanan kegemaran anda
- emm makanan kegemaran mijie nasi coz tiap2 hari makan nasi kan..Kalau x suka x makan pulak..haha..

b)anda berasal dari mana?
- mijie berasal daripada kuala terengganu, terengganu darul iman.. Tanah tumpah darahku..

c) hobi anda?
- hobi surf internet, chatting, main game kurang, tgk movie pun kurang

d) warna kegemaran anda?
- hitam itu menawan, hijau itu ketenangan, dan biru itu kedamaian

e) apakah perasaaan anda semasa menjawap tag ini?
- xde perasaan pape2 pun.

3- tag 2 orang setelah selesai menjawab tag di atas:
- matdin
- assoyfinger67
- Zakiah(special)

Ok..dah siap..Orang yang terkena.Sila buat..:)

8 dah komen:

wanzi 7/08/2010 10:49 PM  

salam mijie.... terima kasih kerana sudi terima award tu..... cam mana hari ni sihat ke?...

Mijie 7/08/2010 11:58 PM  

@wanzi

wsalam wanzi..sama2..emm hari ni sihat je..cuma letih skit..dh rehat td..skrg dh ok..:)

Hamzah Ian 7/09/2010 12:59 AM  

pesal gua tak dapat award??

♥♥♥zakiah♥♥♥ 7/09/2010 9:29 AM  

zakiah suke la award yang ke 2 tu.. tag la zakiah.. :)
happy friday mijie.. :)

Mijie 7/09/2010 9:56 AM  

@Hamzah Ian

ok2..mijie bagi kt hamzah..ambik tau..:)

Mijie 7/09/2010 9:58 AM  

@♥♥♥zakiah♥♥♥

owh ye ke..emm..ok3..mijie dh tag zakiah..bt ek..:)

zulkbo 7/09/2010 11:31 AM  

Salam Jumaat al-mubarak
moga kita semua mendapat
keberkatannya..

Mijie 7/09/2010 1:08 PM  

wsalam..terima kasih zul..moga2 kita sama2 mendapat berkat..aminn

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.