Home » , » What About Your Relationship??

What About Your Relationship??

Monday, June 7, 2010

Salam..Tengah2 bosan n xde mood untuk buat kerja dan ber'blogwalking' nie tambahan pula line internet tersangat slow. Tiba2 mijie ternampak ada tag dari dila. Terlalu banyak entry mijie tentang tag kan. Mesti korang dah bosan. Asyik2 tag je. Huh bosan kan(korang yang kate. hehe.)

Tapi demi menjaga persahabatan sesama blogger. Mijie tetap terima jugak..Walaupun dah banyak tag yang terlepas pandang. Sory yer. Mijie dh cuba cari tag dari korang tapi dah x jumpa. Nanti korang inform balik ok. Free2 mijie buat. Emm ni tag dari dila.

RANDOM QUEST. ABOUT UR RELATIONSHIP
1. the date u have declared with ur first couple
emmm..berape ek??..sat ngah fikir..emmmm...14/01/2008 tapi sayang x kekal lama. Sekarang dah clash..waaaaa..

2. apa yang anda lakukan sekiranya anda merindui bf anda
hah bf???...eh2 ni silap soklan nie..

3. adakah anda mempercayai bf anda 100%
eh2 bf lagi??..mijie laki lah..Xkan nak punya bf kot??..I'm not gay k..huhuhu

4. how ur first date with ur 1st couple
emmm..lupe daaa..dah lama dah perkare tu berlaku..

5. adakah anda rasa bf anda pandai pujuk
ooppss bf lg..adui silap bagi soklan nie cik dila oiii..hihihihi

6. reaksi & tindakan anda bila bf anda habiskan kredit untuk orang lain
biarlah dia. Dia bukan nye isteri mijie. Lagi bf 2 short term bg bez friend sbenarnye kan..mijie silap paham td..sowi..hihi..btol kan dila

7. what r u goin to do if ur besties have a relation wit ur ex
nevermind :P

8. adakah anda akan menelefon bf anda jika disuruh
klu ada hal penting biarlah dia yang menefon..penting ka???..huhu

9. reaksi anda bila bf anda masih berhubungan dengan ex dy.
hepy je coz bila bf(bez friends) hepy..mijie pun tetap menumpang kegembiraan itu..btol x??..hehe

huhu.. Nak tag gak orang lain:
- Noorafzan
- Ron
- Aniss
- Fieza91
- Cik QiQi

4 orang dh ok kan..

9 dah komen:

CiK QiQi 6/07/2010 5:28 PM  

jgn cdey2 tau mijie..brg yg lps jgn dkenang^_^

fiezah91 6/07/2010 5:31 PM  

alamak!! huwaaaa.. kena buat ke?

dela taufique 6/07/2010 5:37 PM  

tq mijie, sbb buat tag ni,, tp bf tu stands for boyfriend la, bukn best fren ma...hehehhehe.. kan dela dah letak pesanan, kalau lelaki tukar soalan kepada gf ;p

tp xpelah, dela appreciates ur effort to post this tag!

Mijie 6/07/2010 6:58 PM  

Cik QiQi :: heheh..ok xpe..dh lama lupa..

fiezah91 : a'ah..bt2..jgn x bt..huhu

dela :: hehe..xpe..halal jelh ek..smgt sgt nk bt sampai x bace hbs..huhu..

zulkbo 6/07/2010 9:19 PM  

salam mijie..
salah soalan rupanya
atau aok kena la
tuko sendiri..
he he..

::cik oshin:: 6/07/2010 11:54 PM  

salam..

tak ingat 1st date cmane?
cube msg ex-gf
sure dia tarik2 telinge

hehe.

Snoop 6/08/2010 1:18 PM  

manyak betul tag die...hehehehhe...
xpe2..jawab jangan x jawab...:P

Loyar Lawa 6/08/2010 2:12 PM  

waohhhh rjin mijie bekerja mnjawab asaimen pulak tueh...huhuhu

(nak tgal jejak kat shoutbox tp x dpt, sb skrng pki notebook je, dy dh pendek.... huaaaaaaa.... sedeh.... )

dapat tak bygkn mcm ner??? hehee

Mijie 6/08/2010 5:40 PM  

zulkbo :: wsalam..emm lbh kureng cm 2 lah..hihihi

cik oshin :: eh3..die x berani trik tlnga mijie tau..hehe

Snoop :: hahaha..2 ar..leh jd pemenang PENGUMPUL TAG TERBANYAK ni. haha

Loyar Lawa :: haha..2 ar keje jwab asaimen je..huhu..emm ye ke pndek..adui..emm mijie kene pndekkan kan ar nie ek..nmpk sampai kt mn 2??..xboleh bayangkan x boleh bayangkan..hahah

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.