Home » , » Tag Lagi Dari Adah

Tag Lagi Dari Adah

Saturday, June 12, 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera....Weekend nie boleh lah membalas hutang2 yang banyak tertangguh nie. Ni bukan hutang yang pasal entry sebelum ni tau. ~hihi~. Ok tag nie datang nye daripada adah. Macam bes je tag tapi soalan nye terlalu banyak..huh..Lenguh duk pikir jawapan nih..~hihi~..

1.Soalan pertama : adakah anda rasa anda hot?
- Hot??..xkot. Biase2 jew..

2.soalan ke-dua: upload wallpaper yang anda guna sekarang. -Guna yang simple je..Yang Window7 asli punye. Tapi wallpaper sentiasa ditukar. Bosan2 tukar yang lain pulak. Tapi buat masa sekarang nie..Mijie guna yang ni.



3.Soalan ke-tiga : cerita pasal wallpaper tersebut.
- Wallpaper ni adalah kepunyaan Window7 punya..~Hihi..Simple je..Agi pun cantik mata memandang. Warna biru. Sesuai dengan theme Window7. Wallpaper ni mijie print screen trus dari wallpaper tau..~hihi

4.Soalan ke-empat : bila kali terakhir anda makan pizza?
- Emm entah lah..Lupa plk. Rase awal bulan 5 kot.. Sempena besday kawan mijie. Mengidam juga nie.Sape2 nak belanja pizza??..Jom...

5.Soalan ke-lima : lagu paling latest anda dengar.
- Tengah dengar lagu 'Biar Putih Tulang'. Nyayian Dinamik. Bez juga lagu nie.
"Patah pujangga biar putih tulang, jangan putih mata dan kecewa, biar pun hilang kemana pun jua namun semangat ku tetap bersamamu".

6.Soalan ke-enam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
-Tak buat pape pun. Concentrate kepada jawab tag nie..~huhu~..Sambil2 dengar lagu jelah.

7.Soalan ke-tujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
- emm abg klu kat umah..~hihi~

8.Soalan ke-lapan : tag lagi lapan orang.
- Mak ooi banyak nye..huhu..ok2 demi untuk tidak melanggar peraturan dan syarat, mijie akan tag juga..Yg kene jgn lupa buat taw..~hihi
1) assoy
2) NaNaJoe
3) Nizam
4) aniss
5) Amy
6) krole
7) ikeen
8) Cik YuYu

9.Soalan ke-sembilan : siapakah orang no. 1 kepada anda?
- Dia sangat baik hati. Selalu je datang blog mijie nie..

10.Soalan ke-sepuluh : katakan sesuatu kepada orang no.5
-Amy semoga sihat2 selalu yer..jangan nakal2..:)

11.Soalan ke-sebelas : no. 3 ada hubungan dengan sapa?
- emm entah..dgn no 4 kot. ~hehe~..Gurau je. Tnya larh dia sendiri..mijie x tau..Hal peribadi kan..hihi

12.Soalan ke-duabelas : bagaimana pula dengan no.4?
erkrkk..No 4..jangan marh yer..Gossip2 sikit dengan no 3 tu..jangan mArah..nanti cepat tua..Hehe..

13.Soalan ke-tigabelas : pesanan kepada orang no.6
Keje leklok yer..Jangan curik tulang pulak time keje yer..:)

14.Soalan ke-empat belas : kata2 cinta untuk orang no. 2.
- Alamak..Kene jawab juga ke nie??..malu ar nak luahkan dalam nie..Errmm ok.."Aku Sayang Kanmu, Aku Rindu Kanmu"..Malu nye..

15.Soalan ke-lima belas : adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
- Emm mungkin ade kot..Diaorang ni perempuan dan masih study.

16.Soalan ke-enambelas : berikan 5 perkara yang anda tawu tentang orang yang mengetag anda.
- simple, understanding, cool, easy going, baik hati, tido, main games, jalan2, makan....

18.Soalan ke-lapanbelas : perasaan anda semasa buat tag ini.
- Perasan?..confius..Nak jawab ke tak nie..tp bez jugak..hihi

19.Soalan ke-sembilanbelas : adakah anda tau si razman itu sengal
- sape razman??..Kenal pun tak, apatah lagi nak tau dia sengal atau x..hihi..:P

Soalan ke-duapuluh : gay or less?
- aku perempuan sejati..hanya suka pada lelaki sejati..ahakss

*eh2 mn no 17???

- Lagi tag klik sini

6 dah komen:

M a W a D D a H 6/15/2010 12:02 AM  

thanks mijie jwb tag adah..hehe

apit_93 6/15/2010 12:19 PM  

huhu .. apit pon pkai win7 gak .. tp x letak wallpaper .. biar itam sume ..
lg best .

Mijie 6/15/2010 1:33 PM  

hahaha..comel ke hitam sume??..theme pon hitam jgk ke??..pstu microsoft opis, google chrome, mozilla hitam jgk ek??..tp xpe..hitam itu menawan kan..:)

ros 7/20/2010 12:15 AM  

tq mijie..ok no prob..k ros faham..hiks2..

Mijie 7/20/2010 12:54 AM  

@ros
hehe..ok thanks yer k ros coz faham..tp faham pe 2??..hihi

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.