Home » , , » Pemenang Hit Counter 10000

Pemenang Hit Counter 10000

Wednesday, June 2, 2010

Setelah selama 5 hari mijie mencari pelawat MiJiE BLoG yang ke-10000. Akhirnya, semalam iaitu hari Selasa bersamaan 1/6/2010. Salah seorang blogger yang bertuah telah berjaya menjadi pelawat yang ke 10000. Waa dah masuk 5 angka bilangan pelawat blog mijie, tak sangka pulak. Bartambah semangat pulak untuk berblog ni. Walaupun 4 hari internet problem semasa di kampung. Mijie tetap dapat mencari blogger yang bertuah ni dalam masa 5 hari. Emmm..

Okey.. tanpa melengahkan masa, mijie akan mengumumkan blogger yang bertuah yang akan menerima special award dari mijie dan juga topup RM10 iaitu................




topup celcom


............................................NaNaJoe.........................................


TAHNIAH NaNaJoe kerana telah menjadi pelawat yang ke 10000. Kepada blogger lain yang tidak berjaya harap akan mencuba lagi di masa akan datang. Maybe bukan rezeki korang untuk kali ini.

InsyaAllah.. Lepas ini mijie akan mengadakan contest untuk rakan-rakan dan juga pelawat MiJiE BLoG sekalian..TAHNIAH sekali lagi yer NaNaJoe. Skema je ayat kan..hahaha;)

10 dah komen:

NaNaJoe 6/02/2010 11:57 PM  

hehehhe~~ thanx a lot ye mijie~~
kantoi lak nana guna celcom~ :P

fiezah91 6/03/2010 12:25 AM  

wah wah.. nana ek? ngeeee.. laju je tgn nana ni kalo bab2 mcm ni..ahaha

violetless 6/03/2010 3:10 AM  

lerr nana ni memang bersemangat la..hahah!!tahniah!

M!Er4N 6/03/2010 4:43 AM  

bertuah betul si nana 2..selalu je menang hit counter..huhu

Snoop 6/03/2010 7:44 AM  

tahniah2...hehee

husnazainal 6/03/2010 11:12 AM  

btol2..nana ni slalu jek bernasib baik..kat blog darkbatman pon dia selalu dapat...bg tau rahsia kemenangan sket nana...hahaha

CiK QiQi 6/03/2010 3:20 PM  

i da agak da nana yg dpt...huhuhuuhuhu

Mijie 6/03/2010 4:07 PM  

a'ah Cik Qiqi dh gtau dulu kan..Cik QiQi yg doakan nana dpt kan..hehehe..;)

Wanzie 6/03/2010 9:52 PM  

tahniah pada yg berjaya... bagi yg belum dapat harap mijie anjurkan lagi apa2 jenis arwad pula lepas ni...

Mijie 6/04/2010 4:16 PM  

insyaAllah Wanzie..nnti mijie akan bt contest plk..:)

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.