Home » , , » Dua Award Sekali Gus

Dua Award Sekali Gus

Monday, June 21, 2010

Award Pertama Dari Fiezah


Salam. yeaahhh..Entah kenapa hari ini semangat pulak nak buat entry pasal award nie. Maklumlah dah banyak hutang award dan tag yang belum dilangsaikan, ada jugak tag yang telah mijie buat dikira halal kan.~hehe~. Pastu yang belum buat lagi simpan dulu ek. Kalau ada masa yang sesuai mijie akan buatkan.
Ok, kali ini mijie dpt award daripada fiezah. Dulu mijie bagi tag kat dia, walaupun bersusah payah, dia tetap jugak buat dan sekarang giliran mijie plk untuk membalas tag dia. Thanks a lot yer fiezah bagi award nie kat mijie. Ok stop..meh tengok pe soalan yang dia bg kat mijie.

Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
- Baginya menulis untuk suka suka
- Masih study
- Berasal dari sarawak
- Tak penah datang semenanjung. Betulkan fiezah??..
- Bercita2 untuk sambung belajar. Betulkan??..hehe

List down 10 interesting facts about yourself of your hobbies
- minat pasal komputer
- minat juga pasal programming nie
- suka dengar lagu time bosan
- suka gak keluar jalan2
- suka berchatting
- suka berenang..~hehe
- suka2.hahahah
- nak tau lebih lagi klik sini yer..~hehe~

Picks your 10 most deserving receipients and describe them
- Unniesya
- Matdin
- Mashi
- Yastro
- Azie
- Aishah
- Miszsyafa

10/2=5+2 dah ok kan..hehe..:P

Award Dari Matdin, GombakMali dan Krole
Ok. Yang nie pulak mijie dpt award dari matdin, GombakMali dan Krole. Terima kasih nye korang bertiga coz award nie kat mijie. Mijie menerima nya dengan hati yang terbuka. Cewah..~hehe~



1.What do you feel to know that you got this award..
- Mestilah happy. Ia sebagai tanda persahabatan dan sebagai tanda ingat kat blog mijie yg tak seberapa ni nie. Tapi ada jugak A+ untuk blog erk??. Ingat A+ untuk exam time kat UiTM dulu jerk. Apa-apa pun thanks yer bagi kat mijie nie. hikhik

2. List down 7 blogs that deserve this award..
- Wan
- Luqman
- IkaJoe
- Neon
- AZI

Huh..Selesai 2 hutang mijie. Banyak lagi ni.. Entah sempat bayar ke tak..Jangan marah.~hehe~..

13 dah komen:

zulkbo 6/21/2010 11:24 AM  

Salam hari isnin yang ceria
moga anda sealu sihat.
جزاك اللهُ خيراً

----------------
tahniah ramai
yang ingatkan
anda Mijie

Mijie 6/21/2010 12:26 PM  

wsalam..terima kasih zulkbo..a'ah arap2 cam 2 ar. emm.. terima ksih jgk zulkbo coz sentiasa ingt kat mijie dan moga2 shat2 jgk..:)

syahira ariff 6/21/2010 3:20 PM  

tahniah mijie
byk betul dpt award
heee~
=]

Liyana 6/21/2010 3:53 PM  

usai hutang....
tak la terasa bersalah ngan orang..

Mijie 6/21/2010 10:59 PM  

syahira :: thanks syahira..;)

Liyana :: blum langsai lg..bnyk agi nie..hehe.

masturah :: sama2..:)

fiezah91 6/21/2010 11:16 PM  

ekeke..mana tau ni?heee :P thanks ye :)

yastro 6/21/2010 11:26 PM  

Thanks bro...he3!!! Tambah lagi award nih!!!

Mijie 6/21/2010 11:38 PM  

fiezah91 :: mijie bermimpi semlam..coz 2 tau..heheh..:)

yastro :: a'ah..leh kumpul2..biar bnyk2..tndai ramai yg igt kt kita..:)

azie 6/22/2010 9:03 PM  

thanks mijie coz sudi bg award tu kt azie, insyallah nti azie ambik ye :)

Mijie 6/22/2010 9:36 PM  

welcome azie..nnti dh buat bgtau ek..:)

s h e e 7/15/2010 5:03 PM  

Thanx mijie...insyaAllah nanti sha free sha buat k...huhuh...terharu sbb mijie ingt kt sha...

Mijie 7/16/2010 1:58 AM  

@s h e e

welcome..jumpa jgk walaupun dh lama ek..hehe..ok2..nanti shee bt ek..:)

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.