Home » , » Banner Baru MiJiE BLoG

Banner Baru MiJiE BLoG

Wednesday, June 9, 2010

Salam. Alhamdulillah. Siap juga banner mijie yang tak seberape nak comey ni. Tapi oklah kot. Ade gambar mijie dan nama blog kire ok lah tu kan. ~hihih~. Siap ada MOTOR lg tuh. eh3. Apa pulak MOTOR nie, tak de kaitan langsung. MOTO lah mijie. emm ok2. MOTO mijie adelah "aPa yAnG bAiK iTu aKaN diKoNgSi bErSaMa".

Sebenarnye MoTo ni dah lama wujud kat header MiJiE BLoG, tapi terlalu banyak tukar header, so, sikit demi sikit hilang diarus masa. ~huhu~. MoTO ni adalah penyebab utama blog mijie wujud di arena blog ni. Tujuan ingin berkongsi segala apa baik dan perkara yang harus dikongsi bersama.

So, sekarang mijie nak gunakan semula MOToR nie untuk jln2. eh2. Silap3. Sowi. Untuk MiJiE BLoG.. ~hehe~. Oklah tak nak mengarut panjang2. Bukan penting pun korang nak baca kan. ~hehe~. Emmm. Sape2 yang nak exchange banner dgn mijie boleh lah copy code dibawah nie dan inform kat mijie ek. Takde paksaan untuk anda yer.
Ikhlas seikhlas2 nye..:)



ok..mijie choww dulu..internet malam nie problem jugak macam malam2 yang lepas2..adui..Kenapa nie..tensionnnnnnnnnnnnnnn...

18 dah komen:

S.I.T.I 6/10/2010 2:04 AM  

okeyla tu banner mijie.at least ade gak banner.yg siti nih byk kali try nk buat tp selalu tak jadi.hihi ^_^

zulkbo 6/10/2010 3:19 AM  

salam..
sempoi dan menarik
background hitam
senang mata memandang
man colour..

CiK QiQi 6/10/2010 9:32 AM  

ehem3...comei banner=)

ikeen 6/10/2010 9:49 AM  

kreatif gak mijie nie..hehe

Mijie 6/10/2010 9:59 AM  

Oppss sori u allz..sebelum ni lupa nk letak target. klu yg dh copy 2. Copy blik yer..hehe..

S.I.T.I :: a'ah 2 ar..tgk org lain ad..mijie nk jgk ar..hehe

zulkbo :: wsalam..thanks zulkbo..simple2 je..:)

Norhayati :: ok..jom2..

Cik Qiqi :: hehe..bese2 je cik qiqi..simple je..

ikeen :: xde lah kreatif mn..bese2 je..hihi

Mijie 6/10/2010 1:08 PM  

a'ah..dh ade dh..lama x nmpk yer +akufobia+.

ice♥ice 6/10/2010 3:37 PM  

lawa banner..animated lg ^^.

Mijie 6/10/2010 4:32 PM  

tq ice..guna flash 2..:)

Loyar Lawa 6/11/2010 12:28 AM  

a-ah banner cntek...leh gerak2

Mijie 6/11/2010 9:47 AM  

eh2..banner statik je..x grak pun..header 2 yg gerak..hehe..:)

Yuni Aisyah 6/12/2010 1:52 PM  

wah da ada banner dia..leh la tukar2..hehe

Mijie 6/12/2010 3:44 PM  

a'ah..Yuni..jom2..tkar2 banner..:)

Iza 6/13/2010 3:08 PM  

Camne nk buat banner?susah x? teringin nk ada banner sendiri tp xtau cara nk buat

Mijie 6/13/2010 4:23 PM  

emm..mijie gune adobe photoshop utk bt banner nie. tp klu xbiasa dgn adobe photoshop.. boleh create kt sini http://mybannermaker.blogspot.com..try ar buat situ..senang je..

Iza 6/13/2010 5:47 PM  

Ok, thanks....

Mijie 6/13/2010 6:01 PM  

welcome..dh try buat blum?

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.