Home » , , » Appreciative Award

Appreciative Award

Monday, June 14, 2010

Salam, malam nie mijie telah mendapat appreciate award daripada Safura. Terima kasih yer safura bagi award nie kat mijie. Award nie special tau dia bagi kat mijie atas sebab...emm ade lah sebab tu, tak bleh bagi tau kat sini nanti mcm tak ikhlas pulak kan.. kan..betol tak??..~hikhik~

Apa2 pun thank bg Appreciate award nie kat mijie dan seikhlas hati mijie menerima award nie..Award nie juga melambangkan permulaan persahabatan kami yang baru je kenal kot. Betol kan safura..Kita baru kenal....hihi..~peace~

11 dah komen:

Safuraa Abdul Rashid 6/14/2010 10:40 PM  

salam ukhwah..
eh, ane bleh ada kot2 kat ctu..kuikuikui..gurau je..memangla bru kenal..kn berblogger ni mempertemukan kita..walaupn hny virtual, tetap bleh eratkan silaturrahim kn..em, sama2..knowledge sharing awak lg bmakna bt sy..harap awak suka adiah yang x sbrape ni..salam perkenalan..

ikhlas dari,
Safuraa..

zulkbo 6/14/2010 11:02 PM  

salam mijie..
tahniah...
ramai yang sayang tu
he he he..

Safuraa Abdul Rashid 6/14/2010 11:12 PM  

salam ukhwah..
sayang sbagai sorang kawan..sbb kawan kn perlu disyangi..tp perlu berpada n ada batasnya..
mijie: klu nk award yg ada tulisan merah tu, amik kat page sy k..sy dh edit kat link tu..sori di atas kesulitan yang dialami..

Mijie 6/14/2010 11:14 PM  

Safuraa :: wsalam..salam ukhwah jugak..a'ah 2 ar bez berblog nie..dapt ramai kenalan kan..dapt mengeratkan silaturahim.

walaupun x seberapa tapi keikhlasan itu lebih penting. mijie hargai setiap pemberian..:)

salam perkenlan jugak..:)

Mijie 6/14/2010 11:15 PM  

zulkbo :: wsalam zul..same2..makin semangat mijie nk berblog..:)

Safura :: ok2..mijie dtg ambik..:)

Safuraa Abdul Rashid 6/14/2010 11:37 PM  

em, kn cantik tu..time kasih ye..sbb concern ngan stiap pe yg berlaku..huhu..salam ukhwah..

Mijie 6/15/2010 12:09 AM  

ala xpe..tkar link images skjp je 2 agypun link tenet mlm nie ok..xde mslh..cepat bt..klu lembab..tension jgk..salam ukhwah jgk..:)

Mijie 6/15/2010 1:49 AM  

terima kasih Norhayati..:)

NaNaJoe 6/15/2010 2:21 PM  

slalu mijie dapt award~~ hehehe~~
congrates~ :)

Mijie 6/16/2010 3:04 AM  

thanks NaNaJoe..:)

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.