Home » , , , » Apa Sudah jadi Dengan Buffered Aku

Apa Sudah jadi Dengan Buffered Aku

Saturday, June 26, 2010

Owh tidak. hari ini mijie semak buffered tiba2 dah menurun. Kebiasaan CTR BONUS sentiasa naik. Pelik tapi itulah hakikatnya yang terpaksa mijie terima. Semalam mijie cek buffered CTR BONUS +RM1.87 dan current earning RM9.40 tapi bila mijie buka hari aduss dah turun jadi +RM0.97 dan current earning dah RM3.86. Banyak turun tu. Kenapa ek makin turun??..Ada sesiapa yang tahu tak?..Sila komen nanti yer. Takkan sistem nuffnang ni yang silap.


Dan satu lagi yang berlaku pada Membership Status telah bertukar kepada Ordinary(Non-Exclusive). Rasanya mijie tak letak apa2 iklan selain nuffnang ataupun mungkin iklan Youthsay yang mijie letak nie telah mempengaruhi status tersebut??..OH TIDAK TIDAK TIDAK.. Nuffnang mijie nak status Glitterati balik.~haha~macam nuffnang ambik peduli kn..~..Sob Sob Sob…..


Sesiapa yang tahu apakah penyebabnya sila komen dibawah nyer..:((

34 dah komen:

M a W a D D a H 6/26/2010 12:14 PM  

baru je adah terbaca kat blog sorng ni...mcm kes mijie la...

maybe sebab ade iklan youthsay kot...huhuhu...try kontek nuff...

Salmia 6/26/2010 12:19 PM  

sy pun jd mcm ni jugak la. cmne nak buat ek?

RaMa2UnGU 6/26/2010 12:30 PM  

hoho..maybe iklan YS tu yg bt status gliterati tu kene tarik..sbb itu ibarat pencabar nuffnang..
hmm..

krole 6/26/2010 12:43 PM  

mijie cube kontek nuffnang yer...alamaks cian mijie...mgkn sal wawi kot...

Mijie 6/26/2010 12:49 PM  

MaWaDDaH :: a'ah 2 ar..mijei tanya NaNaJoe. sebab iklan YS lah..mijie dh buang dah..tggu 4 hari plk utk kembali glitterati

Salmia :: salmia letak iklan YS jugak ke??..kene buang ar iklan 2..

RaMa2UnGU :: oo..kira pesaing terhebat bagi nuff di asia r 2 ek ..hehe..ishk3..ingat ok je coz YS 2 kan guna link je..tp cepat kan dia detect. mijie baru je letak.

Mijie 6/26/2010 12:50 PM  

krole :: bukan psl mawi krole..ni pasal mijie letak iklan YS.tp mijie dh buang dh..huhu

Azman Roslan 6/26/2010 12:57 PM  

betul tu, iklan youthsays merupakan pesaing nuffnang.. jadi status akan jatuh..

Cara Unik Menghilangkan Ketagih Dadah

Yuni Aisyah 6/26/2010 1:25 PM  

ala..cian mijie...yuni pun rase mungkin disebabkan iklan youthsays..

DJ ROCK 6/26/2010 1:37 PM  

apa masalah nya tu mijie,hang kena ke..setahu wa,iklan nuffnang xleh campur2 dgn mana2 iklan..bila ada
member glitterati
akan berubah jadi member biasa je,value pun down

Mijie 6/26/2010 1:45 PM  

Azman :: emm 2 ar..ruginye xtau dri awl2..

Mijie 6/26/2010 1:46 PM  

Yuni :: emm 2 ar..baru terbaca pasal nie. iklan YS pun menyebabkan status btukar n buff jadi sparuh..

Mijie 6/26/2010 1:47 PM  

DJ ROCK :: a'ah 2 ar..sebelum nie x terpikir pulak..ingt xpe je coz dia guna link je..x sangka pulak nuffnang pun detect jugak link iklan dari YS nie..aduiya..

Khairi 6/26/2010 2:09 PM  

duit kena tolak tu, biar betul. tak pernah lak dengar masalah mcm ni huhu. kontek robb tgk.

YS tu, kena pilih salah satu kot, NN ke YS, kan?

Sharinginfoz 6/26/2010 3:10 PM  

saya pernah juga jadi non-exclusive sebab terletak innity punya ads

Ordinary Bukan Gliterrati?

iza 6/26/2010 3:54 PM  

Kesiannya.....
banyak2kan bersabar....
jgn risau, nanti akan dapat semula status gelihati tu....

Mijie 6/26/2010 5:24 PM  

to Khairi :-

a'ah 2 ar..duit kene tolak..yg 2 sedih skit 2..lebih dari separuh dia tolak..huhu.

a'ah..kene pilih salah 1 je..xleh letak 2 2..

Mijie 6/26/2010 5:25 PM  

to SharingInfoz :-
owh ye ek..tp just 4 hari je kan..lpas 2 kembali ke gelihati kan..

Snoop 6/26/2010 5:38 PM  

Mijie, lain kali setia pada yang satu... Nuff x suka ia dimadukan...:)

Mijie 6/26/2010 5:44 PM  

to iza :-

a'ah thanks yer iza..mijie dh bersabar nie..xde moOd kejap nk bW td..huhu..skrg dh ok dah..xde rezeki 2..

Mijie 6/26/2010 6:03 PM  

to Snoop :-

mn larh tau..ingat ok je..mijie letak link je..x sangka pulak link pun nuff nak jeles jgk..huhuh..

Anonymous,  6/26/2010 7:26 PM  

apakata mijie pakai inity..nuff bayaq low skit n kiraan depa kita xtau details...so berubah pada alien ijao..hehehe

Qiey

Loyar Lawa 6/26/2010 7:59 PM  

yeahhhh mijie go go go kembali kan kpd zaman kegemilangan...yeahhhh....hahaha

Mijie 6/26/2010 10:15 PM  

to Anonymous :-

owh ye ke innity lebih bgs ke??

Mijie 6/26/2010 10:17 PM  

to Loyar Lawa :-

a'ah...kene bangkit balik nie selepas kejatuhan..kembali ke zaman kegemilangan MiJiE BLoG..thanks yer Loyar Lawa bg sokongan kt mijie...:)

NaNaJoe 6/26/2010 11:09 PM  

buang segala yg merugkan!!
jika anda setia dgn nuff~~ :)

DaHLia 6/27/2010 1:44 AM  

Ingat satu jer, Nuffnang xrela diduakan :)

Mijie 6/27/2010 1:54 AM  

NaNaJoe :: a'ah nana..mijie dh buang segala2 nye..tp dh telambat..buff dh kene potong..huhu

Mijie 6/27/2010 1:56 AM  

to DaHLia :-

hehe..thanks sis..ok2..psni mijie akan sentiasa beringt..x sangka plk nuff pun jeles dgn YS walaupun just letak link..

zulkbo 6/27/2010 1:59 AM  

SALAM mijie
dah ramai kat iklan Youth say
rasanya bunag je dulu..simpati..

Mijie 6/27/2010 7:21 PM  

wsalam zulkbo..emm 2 ar..mijie dh buang dah..setia pada yg 1..:)

~Blabberina~ 6/28/2010 3:57 AM  

sayangnya.so skang ni mmg sahih la ek guna letak YS, dikira sama je mcm letak innity dll tu

Mijie 6/28/2010 9:38 AM  

to Blabberina :-

a'ah sahih ar..iklan YS pun dikira sama cam innity n lain2..nuff xnk dimadukan..huhu

jack 6/28/2010 11:50 AM  

innity best bro. much much better than any other ads. bro kna apply skang nih

Mijie 6/28/2010 3:51 PM  

to jack :-

owh yeke jack??..jack dh dpt income ek??..mijie x apply agi kot..biar lah nuff dulu agipun tenggah naik ni..buffered earning pun mash naik walaupun status gelihati.:)

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.