Home » , » Wasiat Penting Dari ReRaMeUnGu

Wasiat Penting Dari ReRaMeUnGu

Saturday, May 1, 2010

Salam.. terkejut aku bila buka blog td, aku telh terima satu pesanan dari cik rerarama yg bertajuk "WASIAT PENTING"..Huh penting sgt ke wasiat nie !!..First time aku di tag tau..Aku xtau nk jawab pe nie..emm hentam jelah.. sejujurnye aku telah memberi jawapan dibwah..hakhak..

Jum tgk pe wasiat dye...

*
*
*
*
*
*
*
*


haa nilah wasiat yg rerame bagi..comel x??..blh buat knduri sempena Hari Pekerja..hakhak


Syarat-syarat sebelum terima wasiat ini.

1. Thank & link the person that gave you the cow ==> done

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active ==> adui aku tag kat spe nie ek..emm aku bg jelah kt blogger yg pling active..
# SiTi
# KaiZeN SHiNoBi
# Adah
# Atikah

*cukup 4 org dulu lh..6t mijie tmbh lagi lah..spe2 yg offer kn diri boleh gak..hakhak

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat..==> dlm proses..


4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv. ==> emm ape ek..jrang2 tgk tv nie..jwpn nie myblh blh kot
# Ber 'SMS'..hehehe...-- dgn spe lah 2
# Mkan Minum. -- klu mkn kat kdai mmg tgk tv, klu tgk tv, mmg kt kdai.huhu
# berkoya -- hahaha

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
# hmm..so far takde pulak..(tiru jawapn cik Rerame lah..heheh)

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
# x bnyk mn dlm 210 lbih je..

7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana???
# aku jumpe time ade aktiviti kt UiTM..enth cm ner blh terpikat dgn dye ek..heheh

9 dah komen:

KaiZeN SHiNoBi 5/01/2010 4:16 PM  

dah agak dah... lembu lagi...

xmo2... ahaks...

aq x wat leh x? nih dah kali ke3 kot aq nak diberi lembu..

aq nak HAMSTER... ahaks...

S.I.T.I,  5/01/2010 4:52 PM  

err...siti di'tag'???
huhu..nantikan kemunculan entry baru pasal nie ok?
:)

Mijie 5/01/2010 5:21 PM  

Kaizen :: xpelah..klu xnk bole jual buat beli hamster..pling murah pun dpt 2ribu 2..huhu

S.I.T.I :: ok mijie tunggu kemunculan entry baru siti..:)

Miss Mirror a.k.a Sam 5/01/2010 11:38 PM  

ramainya org dpt lembu hari ni ya... rezeki jgn ditolak..

Mijie 5/01/2010 11:44 PM  

'ah btl 2..org bagi kita terima lah kan..rezeki jgn ditolak..Miss Mirror nk jgk ek??..hehe

sophie 5/01/2010 11:45 PM  

Soalan last tu cmbest..hehehe

Mijie 5/02/2010 2:31 AM  

hehe..bez ke??..nnti mijie tag sophie ek..hehe

yuyu 5/02/2010 10:47 AM  

mijie...
npe xde box utk tggl kn jejak...susah jgk ni...npe x ltk kn

Mijie 5/02/2010 12:38 PM  

ade je shout box kat tepi belah kanan 2..yg "JERIT SINI"..mybe line intrnet slow kot dye x kuar..

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.