Home » , , , » Tag 2 Juta From Aisyyah

Tag 2 Juta From Aisyyah

Saturday, May 22, 2010

Mijie dapat 2 juta??..Wow bez tu. Rezeki mijie pada akhir bulan nie. Nanti boleh belanja korang kan. Berblog x sampai 2 bulan dah dapat 2 juta. Wow. Ni bertambah semangat mijie nak berblog nie.. 2 juta tu bukan nilai yang sedikit. Boleh jdi jutawan nie..Jutawan muda..Seronok2..opsssssss apa mijie merepek nie..Actually, mijie telah di tag oleh Nuraisyyah ni. Dia yang memberikan mijie 2 juta ni. Hehehe..Terima kasih banyak2 yer Nuraisyyah. Hepy sangat2. Tapi yang sedihnya. Mijie pun kurang pasti..Apa dia 2 juta tu..duit kah?..daun kah?..kertas kah?..pasir kah??..tak tau lah apa kebendanya tu..


A) Ucapkan time kaseh pd blogger yg tag anda n sertakan link blog skali.
- dh ucap kat atas tu..

B) Tag kan kat kwn2 korng yg semestinya akan layan berangan bersama2 korng (nak tag kat 2 juta kawan pon tak pe)
~ok..korg2 yg d bawah ni sila2 la jawab tag ni klau ade mase~

- Nard
- Mialianas
- Aku Perasan Baek
- Hawa
- av

C)Apa agaknya angan angan korng tu? korng berangan nak buat per ngan duit ni?

Owh duit upernya..Ok mijie tengah berangan nie. Eh2 jap macam cerita Fakir Miskin pula kan dapat RM2,000,000.00. Ok jom berangan bersama mijie..

Kalau lah mijie dapat RM2,000,000.00. Mijie akan membawa parents mijie pergi ke Mekah untuk menunaikan ibadah Haji. Lepas tu mijie akan beli sebuah rumah banglo yang mewah dilengkapi dengan swimming pool, kereta yang mewah(Honda Civic Type-R pun dah ok, tapi untuk tahun ni je, tahun depan model ni dah tak keluar, so kena berangan kereta lain pulak),

Lepas tu nak pergi shopping2..Eh3 silap2, mijie tak suka shopping, pastu pergi holiday kat mana2 pun asalkan hepy, enjoy sikit2, lepaskan tension, Emm lagi..Buat modal untuk buka bisnes(mijie ni suka berbisnes tapi tak reti...hehe..spe2 leh tolong??)..Pastu menabung untuk Bekalan Hari Tua nanti. Pastu nak kawen, eh3. Silap lagi. Muda lagi. Tak nak kawen lagi lah. Sape2 yang cop mijie sabar dulu yer..hihihi

Oit3 mijie dah la tu berangan. Kalu berangan tu tak ingat dunia..ishk3 pe nak jadik..hehehe

*Ok. Dah selesaikan hutang mijie dengan Nuraisyyah nie..Yang terkena tu sila buat yer..nak tengok camner angan korang pulak..

8 dah komen:

+akufobia+ 5/22/2010 6:14 PM  

2 juta nak invest kat manamana kasi bercambah duit tu lagi.haha.

Abu Luqman 5/22/2010 7:13 PM  

salam ziarah dari org kampung

CHEGU ALONG 5/23/2010 1:58 AM  

lau dpt 2 juta,share2 la..

Aidi-Safuan 5/23/2010 2:28 AM  

meh sini setengah juta. nak sedekah kat anak2 yatim. :)

Nuraisyyah 5/23/2010 11:00 AM  

tahniah kerana di beri 2 juta mijie..!! hahak..dh kaya 2..blanje la aisya yerk..kih3..;p

Fitrihadi.com 5/23/2010 4:32 PM  

2 juta??kahwin sorang pastu buat modal berniaga dah cukup untuk hidup sampai akhir hayat hehe :p

yastro 5/24/2010 3:05 AM  

mintak sikit ah rm tu...buat modal nega baju D/T...hehehe

Mijie 5/24/2010 11:13 AM  

hehe..bole je nak belanje korang semua klu dpt 2 juta nie..hihi..

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.