Home » , , , » Mencari Pelawat Yang Bertuah

Mencari Pelawat Yang Bertuah

Wednesday, May 26, 2010

Salam. Macam x percaya pulak yang hit counter mijie dah nak smpai 5 angka. Sekarang dah 9059. Hepynya. Sebenarnya dah terlewat mijie post entry ni memandangkan terlalu sibuk. So, sekarang mijie ingin cari pelawat yang bertuah yang mendapat hit yg ke-10000 dan juga sempena mijie balik kampung cuti ni. HADIAH MENARIK MENANTI ANDA !!!

Tapi korang mestilah patuhi peraturan-peraturan yang mijie tetapkan. Ok, Peraturan-peraturannya adalah seperti berikut..;-

1 - Korang mesti menjadi follower mijie terlebih dahulu. Untuk mengelakkan daripada spam.
2 - Exchange link dengan mijie
3 - Print screen hit counter tersebut sebagai bukti yang kukuh. Dan emailkan kepada mijie.
4 - Mestilah penduduk malaysia. Orang luar x leh yer. Nanti susah nak bagi hadiah kalau korang dapat hit tersebut. Sory

Haa..itu sahaja peraturannya. Mudah, Senang dan simple sahaja kan..

*jangan cuba hack tau hit counter mijie tu..

20 dah komen:

Farazila 5/26/2010 10:19 PM  

ok..nak try bertuah ke tidakkkk

Mijie 5/26/2010 10:35 PM  

ok farazila..klu dpt hntr yer..;)

din3187.com 5/26/2010 10:45 PM  

baru 9112.lambat lagi la...huhu...

Mijie 5/27/2010 12:04 AM  

pe..2 @3 hari lgi dpt ar 2..hehehe

asfz lily 5/27/2010 12:16 AM  

xnmpk pon kotak tu..adess..

http://asfzlily.blogspot.com

Mijie 5/27/2010 1:12 AM  

asfy :: xkuar coz tenet slow kot..

Nizam 5/27/2010 8:44 AM  

adesss..tenet slow la mijie....
nak load page pun lembab..hmmm

MISH LOLIPOP 5/27/2010 9:24 AM  

salam mijie..heeeee 1st time msuk snie dr GB..jmput msuk blog kte lak ek..

KASIH 5/27/2010 9:35 AM  

bagus .... nak tarik trafik cara cam ni..

s h e e 5/27/2010 12:39 PM  

lalala...hehe...da follow..tnggl nk dapat hit counter jew...

s h e e 5/27/2010 12:40 PM  

exchange link byom lg...

CiK QiQi 5/27/2010 12:43 PM  

wah3.....
adiah ape tu.hehehhee
agk2 dpt x cik qiqi ek..hehehehe
slalu bnde2 alah ni si cik nana joe tu yg dpt...nge3

Mijie 5/27/2010 1:23 PM  

MISS LOLILOP :: tenkiu2..nnti mijie dtg..ari nie line tenet slow ar..

KASIH :: emm..btul tp bkn slalu pun wat cm nie..hehehe

shee :: tenkiu2. tunggu yer..:)

CiK QiQi :: adih??..secret..hahaha..emm mn tau ada rezeki dpt ar 2..hehe.xpe2 nana joe x dtg agi..heheh

+akufobia+ 5/27/2010 3:25 PM  

jauh lagi kot.sempat lagi nak tidur.haha.

syue 5/27/2010 3:27 PM  

nak join nak join! :DD

Aidi-Safuan 5/27/2010 5:48 PM  

dah hack! aidi-safuan lah orang bertuah tuh. so, bak sini hadiah cepat! :P

Mijie 5/28/2010 8:52 AM  

+akufobia+ :: xpe tdo2..nnti dh dkat bgn yer..hehe..klu terlepas ..sory..xnk kejut..heheh


syue :: emm..bole2..join3..

Aidi-Safuan :: eh ye ke??..tp xde bukti menang pun..hihihi

Style 5/28/2010 12:03 PM  

bertuah sape yg dapat, hehe~ gud luckk~

Mijie 5/28/2010 10:21 PM  

a'ah..gud luck yer..tenkiu2

Res2 Supply 1/22/2011 9:03 PM  

Salam...saya follow mijie saja.

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.