Home » » Maafkan Aku, Aku Tiada Dirumah Semalam

Maafkan Aku, Aku Tiada Dirumah Semalam

Sunday, May 16, 2010

Salam, firstly, mijie ingin mengucapkan terima kasih kat korang kerana sudi melawat blog mijie time mijie xde kt sini. Terharu jugak mijie bila tgk ramai yang datang walaupun mijie xde. Sebenarnya mije sekarang ada kat Shah Alam nie. Semalam ambik jubah konvo dekat UiTM Shah Alam. So, tak online pun memandangkan tersangat busy dan tambahan pula laktop tak bawak lah. Nie pun online sebab kawan mijie masih tidur, boleh lah guna sekejap sebelum balik Bangi dalam kul 3 nanti. Tak sabar nak balik nie nak jumpe korang2 semua..;)

Semalam ingat mijie nak balik terus lepas selesai mengambil tapi rasa macam letih pula nak balik. Yelah duk dalam Komuter bukan kejap, 2 jam juga tau dari Shah Alam ke Bangi nie..dah la weekend ramai orang, comfirm kena berdiri.Letih woo..So, mijie membuat keputusan untuk tidur semalaman di rumah kawan mijie dekat Padang Jawa ni. Selain atas desakan kawan mijie supaya duduk disini lebih lama sikit. Lagipun mungkin lepsa nie susah sikit nak jumpe diaorang memangkan lepas nie diaorang akan bercuti semester lebih kurang 2 bulan kot.


Petang semalam, sempat juga mijie pusing2 Shah Alam nie walaupun dalam keadaan letih. Lagipun bukannya mijie yang bawa motor, mijie just duk belakang je sambil2 melihat pemandangan kat Shah Alam nie..hehe.. Yelah mijie bukan nye selalu datang sini pun..

Oklah mijie nak bersiap nak makan pula nie, pastu nak balik Bangi. Eeeii x sabar nye..Nanti jumpe korang malam nie yer. Taatata..Miss U allz..;) ..ops sori x upload gambar yang semalam. Tak dpat nak connect bluetooth nie..Kurang mahir sikit setting Ubuntu nie..hihihi..Xpe, mijie akan upload gambar konvo minggu depan..;)

11 dah komen:

mengenaldiri 5/16/2010 2:56 PM  

salam..
wah, sudah nak grade, bestnye...
tahniah..
=)

belalang hijau 5/16/2010 4:40 PM  

bestnye dah nak konvo...
tahniah ek

Fasya Abdy 5/16/2010 4:43 PM  

congrates ! :) pttla lame syp

Nuraisyyah 5/16/2010 5:23 PM  

waaaaaaa...nk konvo ke mijie..husyooo..thniah3..:)

patot la smlm xnmpak mijie dtg blog aisya..hahahak..so..aisya pon xnk la dtg blog mijie..muahaahhah..;D

Farazila 5/16/2010 8:47 PM  

mijie..
nk convo ekh...
congratz....
jalan dgn penuh yakin amek skroll tu nt..
make sure langsaikan utang dulu taw..

Mijie 5/16/2010 9:41 PM  

mengenaldiri & belalang hijau:: tenkiu2..;)

Fasya :: tenkiu.eh lame ke?..bkn shari je ke??..heheh

Nuraisyyah ::ala mijie x dtg shari je..xkn dh nk mrjuk kot..huhuhu

Farazila :: ok zila..insyaAllah..hah??..mijie ade hutang ke??..hutang pe??..huhu

Farazila 5/16/2010 9:54 PM  

hutang buku lewat pulangkan ker..hihihi

Mijie 5/16/2010 10:52 PM  

Farazila :: eh2..bila plk mijie pnjam buku..ala xpe halal kan jelah yer..;)

dela taufique 5/17/2010 8:24 PM  

hi mijie, dah nak konvo ek. hehe
tahniah2 hahahhahahhaha

~NURUL~ 5/20/2010 1:37 AM  

wah mijie pakai ubuntu pule? buat prtition or mmg dah entirely gune ubuntu?? fiza dak sc.comp pon putus asa nak gune ubuntu.. tp bestkan..? xyah pk pasal virus pasni.. :)

Mijie 5/20/2010 2:16 AM  

dela :: a'ah...thanks dila..

NURUL :: bt prtition..1 ubuntu n 1 lg XP. Tp yg ni mijie gune yg member mijie..dulu mijie pkai jgk tp skrang x dh..dh bertukar laktop..hihi..

oo..student CS jgk yer..

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.