Home » , , , » Kenangan Konvokesyen

Kenangan Konvokesyen

Monday, May 24, 2010

Salam. Hari ini aku just nak berkongsi gambar2 istiadat konvokesyen yang telah berlangsung pada 22/05/2010 di Dewan Sri Budiman UiTM Shah Alam.

Sempat lagi ambik gambar sebelum masuk ke dalam dewan. Time ni mijie sampai lewat sikit, orang dah berbaris. Kelam kabut mijie mencari no giliran..Aduss..


Sedih time ni, semua family datang. Mijie sorang2 je. Family tak dapat datang atas sebab2 perkara yang tidak dapat dielakkan. Sedihnya.. waaa


Akhirnya jumpa juga dengan kawan2 mijie ni. Jealous nya tengok kawan mijie tu, dapat bunga dan bear dari family dia. Mijie nak jugak.waaaaa


Kemana menghilang kawan-kawan mijie yang lain?..Puas mencari. Tapi tak jumpa. Hanya yang nie dijumpai..


Yahhooooo.. Mijie dapat bunga..Sape bagi tu??..Itu adalah Rahsia..hehehe


eh2. Dia ambik bunga mijie.Bak sini balik..


Ramainya awek. hihi. Mijie bukan playboys tau tapi ramai peminat..hikhikhik..Perasan pulak mijie ni..Ala gurau jelah. Yang nie je yang mijie jumpa. Member lain dah balik. Maklumlah habis istiadat konvokesyen dah pukul 6 lebih. Masing-masing berkejar untuk balik rumah. Xsempat nak bergambar..Sedihnya x leh jumpa korang semua.


Dah hantar jubah. Kecik nampak mijie bila duduk dekat banner yang besar cam ni.


Aik duk kat mana nie?..Emmmmm...yang nie masa lepas konvo jugak. Ada kat kedai cederamata. Dapat bear sorang satu. Orang yang bagi 2 adalah secret(padahal beli sendiri)..hehehe..Tak ade orang nak kasi..sedih..Waaaa...


Yahoo..Akhirnya dapat juga segulung diploma. Eh3..Bukan segulung tapi sehelai..hihi..Mijie telah menerimanya daripada pro-canselor UiTM iaitu Y.Bhg. Tan Sri Datuk Seri Panglima Dr. Abdul Rahman Arshad.

Keseluruhan konvo ni adalah un-happy sebab pertama family tak dapat datang dan kedua tidak dapat berkumpul semua member2 mijie untuk kenangan. Bukan mijie sorang je yang tak dapat berkumpul dengan membr2 lain..Member mijie yang lain pun sama. Masing-masing nak balik awal. Lepas nie mesti susah untuk berjumpa lagi. Harap2 segala pengalaman bersama kat UiTM dulu tidak akan dilupakan walaupun berjauhan dan masing2 ada pilihan tersendiri samada bekerja, belajar ataupun tanam anggur.

Apa-apa pun, mijie hepy dah tamat belajar, bergelar graduan UiTM dan diistiharkan sebagai seorang alumni UiTM. Semoga UiTM Tetap Dihatiku. InsyaAllah.

30 dah komen:

Fasya Abdy 5/24/2010 11:04 AM  

wah..dpaat bunga...asal xnk bgtaw sapa bg.hihihii :PP

Mijie 5/24/2010 11:15 AM  

malu lah nk bgtaw spe yg bg..hehe

Krole 5/24/2010 11:22 AM  

wuahhh...teddy bear m.bean...krole nak!!!!

Mijie 5/24/2010 11:42 AM  

hehe..krole nk ke??..nnti mijie bg..tp kene mntk dgn tuan dye dulu ar..hehe..

hans 5/24/2010 1:05 PM  

den khamis nih

dela taufique 5/24/2010 1:10 PM  

wah miji, congrate ek!
hehhehehhe
bestnya dpt g konvo

tricksrex 5/24/2010 1:51 PM  

xnk smbg blaja ke mijie

+akufobia+ 5/24/2010 3:18 PM  

da lama tak siram bunga.lupa cara nak siram bunga.aa.

Mijie 5/24/2010 4:27 PM  

hans :: konvo kt mn??

dila :: thanks dila..

tricksrex :: xtaw lg..tgk keadaan keje skunk nie dulu ar cm nie..aser cm bez gak keje nie..

+akufobia+ :: xpe bunga ni klu x siram, xkn layu di hujung mekar..haha

MissXYZ 5/24/2010 4:56 PM  

tahniah dh konvo...
=)

Redzu-One 5/24/2010 5:59 PM  

bkn famly xnk g..tp mak ckp,,mak igt konvo 25 hb..so,sada nk g 25 hb tu..sory ea..hehe..xpela kn..xkn tkt kot g konvo sorg2..huhu..abg yg slh bg information, ktorng lak yg d slah kn..hehe

Encik Tikus 5/24/2010 7:11 PM  

huuuu,tak sabar nak belajar balik :)

blakepaghe 5/24/2010 7:41 PM  

tahniah weeeehhhh!!

nizam 5/24/2010 8:10 PM  

tahniah mijie...grad juga akhirnya...
so, bila sambung???hehehe

ASSOYFINGER67 5/24/2010 8:38 PM  

salam..tahniah Mijie..harap kao akan terus berjaya

zulkbo 5/24/2010 9:58 PM  

salam..
tahniah Mijie
anda sekarang perlu
cari kerja jer..
he he..

ellis suriyani 5/24/2010 11:12 PM  

ellis dtg spray shieldtox b4 tido..ekek..

Loyar Lawa 5/25/2010 4:57 AM  

wahhhhhh dh konvo..tahniahhhh

Mijie 5/25/2010 11:26 AM  

redzuan :: oo..igt tau doh..kn kabo doh...

nizam :: xtaw ar bila nk smbg.tgk keadaan ar..hihi

Assoyfinger :: insyaAllah..tenkiu

zulkbo :: heheh..dh keje lah skunk..hbs blja dulu trus keje. hehe

Loyar Lawa :: okei..tenkiu2.;)

Yuni Aisyah 5/25/2010 2:10 PM  

bestnya dia dah konvo..tahniah mijie..=)

<>wanzi<> 5/25/2010 2:49 PM  

salam......... tahniah mijie dah konvo......... singgah sini jap lepas makan

yastro 5/25/2010 3:08 PM  

Salam...Tahniah juga dari saya!!
Smoga Masa Akan datang bertambah cemerlang!!!

CiK QiQi 5/25/2010 4:17 PM  

wah,,,thniah mijie...cik qiqi tgok gmbr nie tringat lak kenangan mse ari konvo tahun lps...huhuhuhu

Mijie 5/27/2010 1:43 AM  

YUni & Wanzi :: tenkiu yer..;)

Yastro :: insyallah...akan bertambah cemerlang lain kali..

Cik Qiqi :: tenkiu2..owh..dulu cik qiqi konvo mn?

husnazainal 6/01/2010 5:03 PM  

wah..!! tajuk entri kite same..hehehe

ni sidang ke berapa neh..?
kite yg ke 10..26hb..

diploma ape ek?

MyRariE 9/27/2010 3:31 PM  

mizie koya lebih bile time bergambo..kuikui...
cewah, dpt bunga?
mok guard ke bg huahua

Mijie 9/29/2010 11:12 PM  

@husnazainal

sory lambat reply..a'ah..tjuk sama..

mijie sidang ke-4..ambik diploma CS..husna?

Mijie 9/29/2010 11:14 PM  

@MyRariE


haha..bese ar koya sikit2..xsalah kan..hihi..

bkn mokguard tp awekguard bg..heheh..

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.