Home » , , , » Interesting Blog Award Dan Tag

Interesting Blog Award Dan Tag

Tuesday, May 25, 2010

AWARD

Assalamualaikum. Mijie dapat award lagi daripada krole. Alhamdulillah. Murah sungguh rezeki mijie. Terima kasih yer krole bagi award ni kat mijie. Tajuk award nie adalah "INTERESTING BLOG AWARD". Mijie pun xtau kat mana interest sangat blog mijie ni. Terima kasih sekali lagi ye krole. Tapi sebelum dapat award ni, kena jawab soklan kat bawah ni dulu.(soklan lagi)..ishk4

1.suke makan.
- Mestilah suka, kalau tak suka, bukan manusia lah 2..Makan kan untuk hidup..Tapi hidup bukan untuk makan tau. Jangan salah faham tau. Hidup untuk beribadah kepada yang Maha Esa.

2.suke tgok movie.
- Tengok jugak kadang2. mijie tak berapa minat tengok movie nie tapi kalau tengok dengan member2 suka gak..


3.suke bace buku.
- buku??..hehehe. kalau time study dulu minat lah juga. But now, kurang sikit. Nak baca pape2 maklumat, buka laktop. Hihi

4.suke shopping.
- shopping pun tak suka gak. hehe. Tak tau nak beli ape. Rasa cam tak penting jew.

5.suke dngaq lagu
- Yang nie paling mijie suka, kalau buka laktop. Confirm pasang lagu. Rentak lagu ikut mood, time jiwang, dengar lagu jiwang, time rock. dengar lagu rock..hihii

6.suke ....
- emm suke pe nie????..xpham soklan..hihihih..;)

Oklah atas pesanan daripada krole. Mijie akan bagi kat 5 orang member yang lain yang bertuah pulak.
- Eikasyaza
- Safira
- Ibuarifa
- Rerame-Ungu
- Mieran

Ok siap jugak walaupun dh lama tertangguh.Sowy yer..

TAG



Assalamualaikum..Yang ni pulak tag dari krole jugak..Baik sungguh krole ni, bagi 2 sekali gus, award dan tag. Tak sia-sia mijie kenal dengan krole nie. Lagipun krole adalah pengunjung setia blog mijie taw. Tiap2 ari datang, eh3 bukan tiap2 ari tp tiap2 masa taw kalau free. Korang berkenalanlah dengan krole nie. Baik n hensem lagi taw..Bukan bodek nie. Tapi betul2 taw. Jom baca apa yang krole tag kat mijie.

1~ Adakah anda happy skang ??
- Hepy sebab masih mampu berdiri, berjalan, berlari, merangkak, meniarap. Dan masih mempunyai family yang menyayangi mijie. Syukur alhamdulillah.

2~ Kenapa anda happy??
- Kan dah jawab tadi. Mijie mempunyai segala2 nya..;)

3~ Apa yang membuatkan anda happy??
- Dapat kuar jalan2..heheh

4~ Pernahkah anda menerima TAG??
- Pernah sangat2. Boleh dikatakan tiap2 hari mijie menerima tag. Terima kasih kepada yang memberi tag kat mijie tapi ada jugak yang tak terbalas. Mijie dah cuba untuk membalas tag korang tapi busy lah dan kadang2 terlupa.Sory yer.

5~ Nyatakan warna yang anda suker??
- Hijau, biru, hitam

6~ Berikan kepada 6 orang yg kamu mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang kamu tag supaya dapat respon(nak lebih pun boleh kurang pun boleh)

Calon2 nyer ~
- Fasya
- +akufobia+
- assoyfinger
- yastro


7~ Nyatakan sifat orang yg anda tag..nak tulis panjang berjela pun takpa..asalkan anda happy..

- Fasya :: Fasya ni pun baik jugak dengan mijie..Selalu datang melawat blog mijie
- +akufobia+ :: Seorang lelaki, nampak cam muda lagi. dia ni selalu komen kat setiap entry mijie. Jarang-jarang komen kt shout box. Terima kasih yer +akufobia+
- assoyfinger :: Assoyfinger pun selalu datang melawat blog mijie.Setiap masa dan ketika. Best kawan dengan dia
- Yastro :: ni pun sama mcm akufobia. Selalu datang blog mijie dan komen kat entry mijie.

8~ ni soklan cepu emas ini..adakah anda happy dengan apa yg anda ada?
- Semestinya hepy sangat2..;)

10 dah komen:

Mia Liana 5/25/2010 8:34 PM  

hmmmm tahniah dapat award...

Marsha 5/25/2010 9:39 PM  

Tahniah dapat award...akak singgah ye..:)

Aidi-Safuan 5/26/2010 1:35 AM  

aidi-safuan tak ditag? majuk! =(

Loyar Lawa 5/26/2010 5:13 AM  

lps konvo dpt lagi award noe...huhuhu ha sy sehat ... awak??? ciwahhh... ha x jumpa shoutbox... semua cneyh sekali je terus

Mijie 5/26/2010 10:10 AM  

Mia & Marsha :: Tenkiu3..;)

Aidi :: ala jgn majuk..xpe bnyk agi tag yg mijie kena bt nie..nnti mijie bg yer..;)

Loyar Lawa :: a'ah 2 ar..masih bnyk hutang nie..mijie shat je..shoutbox x kuar plk ke?.plik.

+akufobia+ 5/26/2010 12:09 PM  

nampak macam muda lagi eh.haha.aa.tag.larii.

Mijie 5/26/2010 12:55 PM  

hahah..nmpk muda tapi umor same..xpe kita sama2 muda kan..hihi..eh2 jangan lari..wajib buat..hihi

yastro 5/26/2010 2:09 PM  

Hehe..konvo+award!!!
Meriah tu broo!!!

yastro 5/27/2010 12:28 AM  

HAdusss bro...pnye seksa nk masuk sini...samapi lentok2 dh kpale ngantuk..pe pun thanks le tag tu...sok yas amik...
*kt opis laju jer...tp ade polis jaga..hehehe)

yastro 5/27/2010 1:16 PM  

Hari ni dtg nak anat award lg...sambil2 tgh dok mikior tag yg mijie bg tuee...berpeluh nk wat tu...he3

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.