Home » , , » Award yang Ketiga

Award yang Ketiga

Tuesday, May 11, 2010

salam..cantik tak award nie.terima kasih yer Zaza kerana sudi memberikan award nie pada mijie...huh terharunya..tapi sebelum menerima awrd nie kena jwab soalan dulu tau..Bukan senang nak dapat nie..hihihi

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
tengah berfikir berapa banyak anugerah lagi lah yang akan dpt..hihihih


2. Apakah nama samaran korang
kat rumah - abang
kat kampung - mizi
kat u - mijie
kat blog - mijie..:)

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
Mak, Ayah, Kakak, Adik, Kawan2, sepupu, anak sedara, apar ipar..uik banyak nie..terlebih pulak..


4. Panggilan untuk si dia
sape ek??..heheh

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
- biarlah rahsia..rahsia itu lebih baik daripada mmberitahu..hhehe

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
Miss ZaZa
Miss Kak Dahlia
Miss XYZ
Miss Siti
Miss Adah
En Ben Ashaari
En Darktbatman

dan banyak lagi..tgk kt sini..semua mijie suka..link diaorang kt atas nie pun ada dlm ni.

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda(banyak lah pulak)
Nanti ar mijie buat..(dlm proses)..heheh

2 dah komen:

krole 5/12/2010 6:42 PM  

tahniah mijie...

Mijie 5/12/2010 10:54 PM  

thanks krole..:)

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.