Home » , , , , » Award Yang Ke - 8

Award Yang Ke - 8

Wednesday, May 19, 2010

Yeye mijie dapat award lagi daripada Nuraisyyah. Bertuah sungguh mijie bulan ni. Nie adalah awrd yang ke-8..1 bulan dapat 8 award.. Beznye..Terasa dihargai dan akan membuat semangat mijie untuk berblog berkobar-kobar(btul nie, x tipu-tipu)..Terima kasih sekali lg kepada yang pemberi award ni yer..Mijie akan simpan baik-baik award yang diberikan sebagai tanda penghargaan..


1) Copy award nie kat blog korank.
Done


2) wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank.
Terima kasih mijie ucapkan kepada pemberi award nie iaitu Nuraisyyah yang sudi memberi award kepada blog mijie yang x seberapa ni. Mijie hargai award yang anda berikan dan mijie akan menjadi lebih bersemangat untuk berblog dan terus berjuang dan berjuang dalam dunia blogger ni..cewah mcm pemenang piala Thomas plk..hihi

3) jawab soalan2 tag nie;

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
- tgahari nanti nak makan ape yer n nk makan dgn spe ek..spe2 nk mkn dgn mijie,sila angkat tangan

2. Apakah nama samaran korang
- mizi
- mizie
- mijie

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
- Mak
- Ayah
- Adik

4. Panggilan untuk si dia
- emm..enth..lu pikir lah sendiri..ihihihi

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
- Nak Kereta jugak(daripada jwapn nuraisyyah). Honda Civic Type-R Jadiklah..

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
- Sume yang ada kat list nie mijie suka..Jom p layan..

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
- Nuratikah Azmi
- Elya
- Ron
- ApekxHensem
- Cik Qiqi
- Hani
- Aslinda
- Nafira

15-7=8 orang..
*Klu berminat ambik jer..;)

7 dah komen:

Yasri 5/19/2010 12:45 PM  

1st....hehehe
Tahniah bro....banyak koleksi tuu!!!

dela taufique 5/19/2010 1:29 PM  

a'a byk tol award mijie dapat, bertuah nya

zulkbo 5/19/2010 4:21 PM  

salam..
tahniah..
ramai yang
sayang ni

asfz lily 5/20/2010 1:30 AM  

banyak nye award dye..
hikhikhi..
congrate ya~ :)

http://asfzlily.blogspot.com

Mijie 5/20/2010 2:14 AM  

terima kasih semua..alhamdulillah rezeki mijie..;)

DALILA MISMAN 5/20/2010 10:28 AM  

tahniah..
comelnya award..nak gok..huhu

Mijie 5/20/2010 1:54 PM  

Dalila :: heheh..time kasih..nnti mijie bg kat dalila ek..;)

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.