Home » , , , , » Orang Berblog Aku Berblog Tapi Apa Sebab Aku Berblog??

Orang Berblog Aku Berblog Tapi Apa Sebab Aku Berblog??

Thursday, April 29, 2010

Salam..entry kali nie mijie akan mceritakan(sbnrnye mijie x pndai bcerita nie) apa yg mijie ingin drp berblog dan ape yg tlh menybbkn mijie jatuh ati pg blog nie.:)

Sebenarnya(bkn Dan Sebenarnya.. tau) drpd berblog mijie mahukan ramai mmbr2 dlm alam maya yg boleh berkongsi pgalaman dan tip-tip yg berguna drpd korang semua(arap2 kongsi yer). Hidup mnjadi sunyi n pilu tnpa mmbr2 kan. korang semua lah mmbr2 mijie..:)

Mijie nie dh lame dftr blog dgn blogspot pd Januari 2009 agi tp mase 2 x tlalu interest, maklumlah bz dgn study, tmbh agi time 2 tenet connection x de. Ssh nk update 6t. So, lpas dftr akaun dgn blogspot kt makmal kmputer blok 14A1(blik kliah tmpt mijie bljr), trus tnggal je..dok update2 ph ceroh kate org tganu..:)


Tp sejak sblan yg lps kot mijie tlh tbuke hati sekali lg utk berblog nie..Mijie tlh update link asl iaitu mijie88.blogspot.com kpd y skrg..http://mymijie.blogspot.com. Sbb 2, kalau korang perasan kat profil mijie 2 tarikh dia adalah 2009..Mase mula2 dftr dulu. Klau ikutkan tarikh dh setaun lebey mijie dlm dunia blogger nie msti trafik dh tinggi(perasan)..:)

Pd bln lepas, ps update link pun x berape aktif jgk. Visitors pun dlm 5 @ 6 org je shari(sedih). xde xtau pn nk blogwalking. Just utk try design je. Mmg mijie minat bab2 design nie tp mijie x kreatif pn..Syok sndiri ade lah..Tp sejak mula dftr nuffnang n blogwalking dgn mmbr2 blog, rse interest plk tmbhan pla tgk trafik n followers makin bertambah dari ari ke hari..

InsyaAllah, mnggu dpn mijie akan postkn entry berkenaan trafik blog mijie pd minggu nie(klu x bz lah. bese lah skrg bz skit). Ni pun ats sbb korang jgk sudi melawat n follow blog mijie nie.:)

Sebab lain, adlh keadaan sini yg amat2 mbosankan, Tinggal hnya 2 org 1 rumah..2 pun dgn org yg dh bkahwin..segan skit nk berbual2 cm kwn2. So, berkurung dlm blik jelah cm ank dara.:)

Ha, time nie lah peluang yg terbaik utk mijie melibtkn diri secara langsung dlm dunia maya ni. Nsib baik kat tempat tinggal mijie nie ade WiFi Zone bolehlh ber'on9' wlaupun berbayar (yelah semua kne byr kn, msk tnds pun kne byr 20sen.Ade ssetengh tmpt dh 30 sen tau) dan dpt juga menghilangkan kbosanan ni..org tua2 tganu oyak "puah dok saje"..hehe..

emm oklh taip pnjng2 pun korang mlas nk bce jgk kan..hehe..Thank yer sudi mbaca..Pas bace sudi-sudikan lah tinggal komen yer.
Komen anda amat dihargai..:)

4 dah komen:

Lin Creshk 4/30/2010 12:59 PM  

terus kan berblog.... blog dengan hati yg ikhlas.... sentiasa hulurkan bantuan... insyAllah insan2 akan membantu...
wa caya sama lu!!!!
jom terjah dan komen blog rockers
http://cicaktonjeng.blogspot.com/

Mijie 4/30/2010 3:06 PM  

ok thank yer bg sokongan kat aku yer..:)

Mijie 5/02/2010 5:22 PM  

oo..sme ar ngan mijie lili..blog utk mengisi mse lapang..:)

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.