Home » » Apa Nak Buat

Apa Nak Buat

Saturday, April 24, 2010

Hari minggu nie jugak boleh aku update blog nie..Hari lain penat sikit dengan kerja tapi rase nya keje yang kene buat xlah bnyk sangat sampai tidak boleh nak update tapi xde mood lah nak menaip. malam2 asyik layan lagu dan perasaan yg bercelaru..mungkin disebabkan keadaan yg membosankan menyebabkan mood hilang..nk tgk tv = citer x bez, nk men game = bosan coz main sorang2(biase main game secara LAN), nk tgk movie = malas, nk baca buku = malas, nk buat keje malam2 = xde mood, nk surfing internet = kadang2 line slow, tension..emm xtaw lah..ssh betul nk cari mood yang myeronokan nie..emm kenapa ekk??..aku pun xtau..adui..layan lagu je yg pling bez(layan lagu jiwang, rock 90-an), biar lah nk kate aku mat jiwang asalkn aku hepy:)

0 dah komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan komen korang kat sini yer..
InsyaAllah setiap komen dari korang aku akan blas..:)

DeSiGn By MiJiE BloG @ 2011. Powered by Blogger.